I mnie też ! Widzę tylko napis "Obrazek".
Widzę, że umknęło mi jakieś Twoje Święto W każdym razie życzę Ci wszystkiego, co najlepsze
Coraz piękniejszego ogrodu i wielu wspaniałych przyjaciół, również tych z forum
Witaj Igo ! Przyjmij spóźnione, ale serdeczne życzenia wszystkiego najlepszego !
Po wojażach Twój ogród, jak to powiedziała Lucynka , jest nienaganny ! I bardzo urodziwy w oszronionej szacie...( te cieniutkie trawki - cudne!).Natomiast nieprawdopodobne to krecikowe szaleństwo...! Jak sobie z tym poradziłaś ?
Podpisuję się obiema rękami pod tym ,co napisałaś : "...w naszym klimacie jest bardzo pięknie, chyba nie podobało by mi się tam , gdzie spędziłam urlop , rośliny raczej niezmienne, stale ciepło.To dobre na chwilę, ale nasze kolory jesieni są wspaniałe , i ta młoda zieleń na wiosnę, uważam ,że żyjemy w bardzo ciekawym klimacie. " Mam takie same odczucia.
Wspomniałaś zdaje się ,że jedziesz do Anglii...czy będziesz miała okazję oglądać tamtejsze ogrody ?
Witam serdecznie, urlop, imieniny i teraz wyjazd, chyba za dużo jak na jedną małą kobietkę.Jestem zmęczona.Teraz czas odpocząć.I to wstrętne zimno, nie nastraja optymistycznie.
Od dziś żadnych rewolucji, praca i forum , nic więcej nie robię.
Zdjęcia trochę rozrabiały, ale mam nadzieję,że się poprawią.
Iguś takie widoki działają optymistycznie , dziś okropny ziąb była Ania-kubanki ,ale nie mogłyśmy nawet pobyć w ogrodzie tak wieje .Będę musiała kupić jeszcze sporu żurawek takich które pięknie radzą sobie w słoneczku i posadzić na rabatach ,żeby zdobiły ogród jak u Ciebie .
Genia
Gieniu, ziąb też, ale te wiatry , coś okropnego i do tego takie kopce mam od kreta ,że na część ogrodu przed tarasem patrzeć się nie chce.
Już nie mam na niego siły, próbowaliśmy wszystkiego , Piotrek jest taki zły, bo jego święty trawnik przypomina wykopaliska.
Iguś,ale piękna jesień u ciebie kochana Chciałabym kiedyś zobaczyć twoje roślinki na własne oczy wiosną To na pewno jest widok,który zapiera dech w piersi. Pozdrawiam serdecznie Odpoczywaj kochana.