Witaj Justynko zajrzałaś do mnie to i ja z ciekawości przybiegłam......obejrzałam ogród,ale po łebkach...teraz idę na spokojny spacer....zauważyłam śliczne orliki ja mam pare oraz sporo z siania....zobaczymy co z nich wyrosnie
Witajcie sporo się teraz u mnie działo w ogrodzie wiadomo jesień pora porządków ,przesadzania zakwitły mi zimowity pierwszy raz są super oby tak dalej pozdrawiam wszystkich serdecznie
Witajcie nie mam sił do ludzi znowu ktoś mi podrzucił małego kotka czy te ludzie nie mają sumienia obeszłam okolicę i nikt się do niego nie przyznał a widać że był w domu chowany bo jest taki milusi jak ktoś mógł go wyrzucić czy wam też zdarzają się takie prezenty?pozdrawiam
Witajcie Margo2 chyba tak bo jak mi nie wrzucą małego do dorosłe obce koty same się do domu pchają mój mąż mówi że będziemy mieć chyba przytułek dla kotów a moje dzieciaki jak widzą małego kotka to aż piszczą z zachwytu ale ostatni maluszek musiał jednak pochodzić z okolicy bo pojadł pospał nabrał sił i poszedł do swojego domku pozdrawiam
Witaj Justynko wpadlam do ciebie tak jesiennie bo wszedzie tylko porządki i przygotowania do nadchodzącej zimy zobaczyłam śliczne żólte kwiatuszki napisz co to takiego