i kilka innych fotosik.pl/350/10a951d18ea67d39m.jpg[/img][/url]

Mnie urzekł perolic i ten przedostatni... cudne
 Mnie urzekł perolic i ten przedostatni... cudne

Mnie też urzekł ten przedostatni ...tak bardzo że nie spojrzałem na korzenie i po dwóch tygodniach było już po nim,efcia111 pisze:Piękne FalkiMnie urzekł perolic i ten przedostatni... cudne
 na zdjęciu to widać.teraz jest w reanimacji.                                                                                        Do fragolotta proszę podziwiać do woli,pozwalam
  na zdjęciu to widać.teraz jest w reanimacji.                                                                                        Do fragolotta proszę podziwiać do woli,pozwalam  a jak by było mało to proszę w całej okazałości
 a jak by było mało to proszę w całej okazałości   i jeszcze kilka innych
 i jeszcze kilka innych   

Co jeden to ładniejszy
 Co jeden to ładniejszy
 i pozdrawiam..
   i pozdrawiam.. 

darek p pisze:Mnie też urzekł ten przedostatni ...tak bardzo że nie spojrzałem na korzenie i po dwóch tygodniach było już po nim,na zdjęciu to widać.teraz jest w reanimacji.
 Walcz o niego! Cudny jest... Myślałam że po prostu przekwita...
 Walcz o niego! Cudny jest... Myślałam że po prostu przekwita...