Nieśmiało przedstawiam......
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Witaj ! Podziwiam pięknie rosnącego ( szalejącego) Ziomusia - musi mu być u Ciebie dobrze , skoro naraz wypuszcza tyle liści ! Zrobi się z niego bujna , okazała roślina .Z ostatnio prezentowanych roślin najbardziej przypadło mi do gustu białe Anthurium, bardzo efektowne !
Podziwiam też plecione osłonki na doniczki, ale tylko podziwiam, sama za ich produkcję się nie zabiorę - mam "drewniane palce"
Co do Grudników , dobrze zrobiłaś nie przenosząc ich z pracy do domu- niestety, na zmianę miejsca, obracanie i w ogóle "ruszanie" reagują z reguły zrzucaniem pąków.
Podziwiam też plecione osłonki na doniczki, ale tylko podziwiam, sama za ich produkcję się nie zabiorę - mam "drewniane palce"

Co do Grudników , dobrze zrobiłaś nie przenosząc ich z pracy do domu- niestety, na zmianę miejsca, obracanie i w ogóle "ruszanie" reagują z reguły zrzucaniem pąków.
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja krzyczę, krzyczęewciaks pisze:Basqa, Elka ... nie wiem u kogo znalazłam opis...ale nie mogę...chyba...tutaj tego podac... więc i tak muszę Wam powrzucac na PW
pomlowany...jescze tylko troszkę mokry..
Papier z najzywklejszej gazety codziennej...paski wycinam z wysokości i 7 cm na szerokośc...przy zwijaniu pomagam sobie patyczkiem do szaszłyków i końcóweczkę sklejam klejem do papieru...i tak trzeba patyczków nakręcic dośc sporo....reszta instrukcji to już na PW
Jakbyście miały pytania to krzyczcie!!!

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewcia
tak się zasiedziałam wśród Twoich doniczkowców, że nie zauważyłam upływu czasu, wszystko takie piękne, aż się rozmarzyłam (tfu, tfu)
Anturia bpska 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Kamyczek87
- 100p
- Od: 7 cze 2007, o 18:32