mnie się bardzo podoba doniczka biała z serpensikiem. To też zakup w ikei?
ja swoje kwiaty ukorzeniłam na akwariumie, miały ciepło w nóżki, pod folią, korzonki u fiołków wyrosły w tydz. Czekam na dalsze postępy u Ciebie w fiołkach bo ciekawa jestem kwiatków.
Łoł, no to brawa dla fiołasków. Moje siedzą jeszcze w ziemi i już myślę nad nimi czy wszystko w porządku, ale jeśli Dorotka mówi, że jej już 3 mies. siedzą no to może moje też takie długodystansowce
Pozdrawiam:) Madzia Moje zielone linki. Zapraszam Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Dorotko, Iwonko, Kasiu, Elu, Anetko, Agatko, Beatko
Renatko no nie wiem właśnie dlaczego nie je
Aniu
Krysiu na razie nie będę ich znów wyciągać aby ich nie uszkodzić, ale jak tylko będą na tyle duże aby je do ziemi wsadzić będą fociaki
Moniko tą doniczuszkę serpensika to dostałam od kolegi
Madziu i z jednej strony właśnie dlatego też nie lubię tej metody bo nie widzę co się z nimi dzieje w wodzie jak się pojawią korzonki to widać i jest 90% sukcesu
A teraz pokarzę Wam powód dlaczego mnie chwilkę nie było na forum
Miałam małą imprezkę
Arletko , bardzo słodki powód nieobecności
Aptenia, śliczna sadzoneczka, pięknie i szybko przyrasta; owocnego kwitnienia życzę. A tam obok, to peperomia Happy bean? Ja swojej uszczknęłam czubek- ładnie się rozkrzewia
Martuś no czekam już aby moja aptenia też zakwitła choćby jednym maleńkim kwiatuszkiem a obok to peperomia happy bean myślisz że już swoją też mogę szczyknąć?