Marynko róże dzielnie zniosły przymrozki i jeszcze pięknie zdobią i cieszą,nabrały intensywnej barwy przez co chyba są ładniejsze niż latem...ja wczoraj skusiłam się na następne kilka krzaczków tylko jak ja to wszystko utrzymam potem...
Masz racje ze wieści z naszych dróg są straszne,niestety ...nawet nie chce mi się tego komentować...jechałam wczoraj do Rzeszowa i widziałam jak kierowcy podczas takiej mocnej mgły prowadzą...
Witaj weszłam do Ciebie cichutko z rewizytą ,ale nie sposób wyjść nie pozostawiając śladu po sobie .masz piękny i zadbany ogród widzę ze bardzo dużo pracy włożyłaś aby osiągnąć taki wspaniały ogród .Masz piękne lilie ,a róże ....bardzo podoba mi się Hokus Pokus jest zadziwiajaca
Och jak ja uwielbiam takie jesienne zdjęcia... czemu tak większość nie lubi jesieni... A co do za drzewka tak pięknie przebarwiają się na przed ostatnim zdjęciu? I ciekawiło mnie też zdjęcie derenia... prowadzisz go na drzewko?
Alu - to krzaki borówki amerykańskiej . Dereń produkcji własnej od "patyczka" i jest prowadzony na drzewko . Krysiu - ja też wolę wiosnę ,jesień też byłaby całkiem,całkiem gdyby miała trwać i trwać...
Maryno, nie rozumiem dlaczego wcześniej nie trafiłam do twojego ogrodu. Jest pięknie, tak właśnie jak ja lubię. Obfitość kwiatów, roślin
Zachwyciło mnie twoje hostowisko, piękne okazy, rozrośnięte. Ja tez nie mam jakiś wymyślnych odmian, ale te rośliny bronią się same.
Również twoje trawy są zachwycające. Kiedy ja doczekam się takiego okazu rozplenicy Moja ma na razie kilka piórek.
Marynko u Ciebie jeszcze cudowna jesień.
Astry pięknie kwitną i róże, szkoda, że to wszystko niedługo przeminie.
Coraz zimniejszą pogodę zapowiadają, będzie nam się dłużyło do wiosny.
Tylko na forum będziemy wspominać miniony sezon ogrodniczy.
Pozdrawiam serdecznie.