No i.. mi dużo pomogłaś na forum!... baaardzo dużo

Skorzystam na pewno ! I to już niedługoJoane pisze: Moniko, czieszę się, że mogłam pomóc Ci spełnić storczykowe marzenia. Polecam się na przyszłość.![]()
Moniko, on już u mnie kwitł w zeszłym roku. Mam go prawie dwa lata.Zabka_Monis pisze:Domyślam się jak będzie wyglądał po rozkwicie - miód malina
Ja też się martwiłam i naszykowałam następne. A u mnie też stały ale teraz się powoli nabierają.pani_storczyk pisze:To od Ciebie stało jak zaczarowane, już się martwiłam że nic z niego nie będzie ,ale ku mojej radości coś widać na dole maleńkiego zielonego
Aż siępani_storczyk pisze:O tak, dziewczyny mają rację że spełniasz marzenia,na innych forach mogą nam tylko pozazdrościć takiej koleżanki
Justynko, ten kwitł u mnie dwa miesiące, ale Twój jak dorośnie będzie kwitł 4 dałam Ci tego większego.justus27 pisze:Cudny sabotkowy pączek...
Mogę to potwierdzić. Co roku jak z zegarkiem w ręku. Nic mu nie zmieniam.orange30 pisze:on jest bardzo łatwy w uprawie, u mnie kwitnie systematycznie.
Ja jeszcze do Ciebie nie zdążyłam zajśćArt pisze:Joasiu, ja u Ciebie nie nadążam z czytaniem, oglądaniem, a co dopiero z pisaniem..
U mnie stoi niezmiennie na północno zachodnim. Latem ma bardziej jasno, teraz mniejjustus27 pisze:Teraz wrócił na zachodnie okno i stoi w żłobku. Nie umiem mu dogodzić eh...