Justynko dziękuję, u Ciebie też śliczne kwitnienia się szykują, będziemy razem czekać a potem się chwalić
Gosiu dziękuję, mam nadzieję, że zapowiadająca się zima nie spowoduje opadnięcia pąków i zobaczę kwiatuszki

Aniu dziękuję bardzo, u mnie robi się już ciasno na parapetach, a chciejstw ciągle przybywa, teraz marzy mi się Philadelphia, ale u mnie w mieście jeszcze nie spotkałam od 2 lat, nie tracę jednak nadziei, a może na Allegro będzie?
A teraz zapowiadane fotki pędzików, na razie są jeszcze malutkie. Gdy już podrosną znów im kliknę zdjęcia. Dziś znalazłam nowy pędzik na mojej miniaturce
Zdjęcie wyszło troszkę niewyraźne, ale oto on:
Mój pierwszy wypuszcza pęd z oczka:
Wielkokwiatowy biały z bordowym środeczkiem:
A to storczyk z małymi białoróżowymi kwiatuszkami, będzie kwitł u m,nie po raz pierwszy:
To tęczowy, w jednej doniczce mam dwa, widziałam tylko 1 kwiatek u niego po zakupie i był już przekwitający, więc bardzo się cieszę na te pędziki, a do tego wyrosły jednocześnie na obu roślinkach
Następny tęczowy(mam na ich punkcie małego bzika) nie wiem jaki będzie bo otrzymałam niekwitnącego
A ten zakupiony w Biedronce w maju tego roku, małe żółte kwiatuszki z różem, jest w postach powyżej razem z moim pierwszym różowym
c.d.n.