Ja dopiero teraz zasiadłam z herbatką na forum. Ale mam nadzieję, że ciasteczek nie brakło i dla mnie.

To zupełnie jak ja Dorotko. Ja nie wiem jak ktoś ją może lubić.Doti pisze:I ja nie lubie a wprost nie cierpię zimy![]()
Aniu
Elu witaj. Ciasteczek i kawy herbatki u mnie jest zawsze dostatek.elcia1974 pisze:Dzień dobry Aniu![]()
Ja dopiero teraz zasiadłam z herbatką na forum. Ale mam nadzieję, że ciasteczek nie brakło i dla mnie.
Aniu zgadzam się z tobą , że widoczki i święta zimą są piękne. Ale nic poza tym.AnnaAgnieszka pisze:Niewiele ludzi lubi zimę, mi się podoba tylko wtedy gdy jest ok zero stopnia, poda śnieżek, jest wszędzie biało i świeci słonko. Wtedy jadę do lasu i strząsam śnieg z drzewek żeby słonko się w nim odbijało, no i jak są "białe" święta, też jest super
Witaj Wiolu.wiolcia pisze:Aniu
Beatko witam również Dziękuję za ciepełko. Teraz by się przydało bo w pracy zimno jak nie powiem gdzie...sari pisze:Aniu witam wieczornie i podsyłam troszkę ciepełka(mama za bardzo napaliła w c.o
)
Wandowanda7 pisze:Aniu, pytałaś u kogoś na wątku o tulipany. Sadzi się raczej we wrześniu, ale teraz także nie jest jeszcze za póxno. Nie trzeba ich okrywać, nie wymarzają.