Dzidziu,Celinko,Stasiu dziękuję
Grażynko nasionka dojrzały i się wysiały...jak wzejdą to na wiosnę podaruję Ci sadzonki
Lucynko niech Ci wszystko pięknie rośnie a ja będę zaglądac i podziwiac
Aniu wszystko już gotowe...teraz tylko czekam...

Miłego dnia
Jacku a mnie fotki makro zachwyciły u Ciebie...i teraz i u mnie się pojawiają

A ślaz to chyba piżmowy...gdzieś u kogoś widziałam i taką miał nazwę
A dziś po powrocie do domku zastałam super niespodziankę

Muszę się pochwalic i
PODZIĘKOWAC Krysi(krysp50) u mnie bo Krysia nie ma jeszcze swojego wątku.
Zamówiłam sobie u Krysi kilka roślinek,a dostałam całą wielką pakę różności...więcej gratisów niż zamówionych roślinek,jeszcze tak hojnej paczuchy nigdy nie dostałam....
Krysiu DZIĘKUJĘ SERDECZNIE,jesteś niesamowice hojna,masz wielkie
,DZIĘKUJĘ
A oto co dostałam:miskant chiński "Silberfeder",tojeśc orszelinowa,trawa Eragrotis Trichodes,hryzantemkę różowo-białą,tojeśc orzęsiona "Firecracker",sadzonki milinu,wiciokrzew pomorski"Serotina",ostrogowiec różowy,trawka kosmatka olbrzymia,Rozchodnik variegata,margerytka pełna biała,hortensja "Maculata",pierwiosnki Siebolda,kostrzewa sina,palczatka,odętka biała,karmnik ościsty "Aurea",astry marcinki trzy kolory(niebieski,biały ,różowy),2 żurawki,dzwonek kropkowany biały,dzwonek kropkowany "Rubriflora",zawilec japoński "Pamina",zawilec japoński biały i jeszcze jeden zawilec jap. oraz dla zdrowotności szczypiorek czosnkowy

Cieszę się strasznie z nowych roślinek,będą jak znalazł na nowe wiosenne rabatki...a teraz powędrują do przechowalni
I jeszcze coś co jeszcze kwitnie...