Moja skromna działka i przeprowadzka Ada-kj
Re: Moja skromna działka i przeprowadzka Ada-kj
Ja też będę
Nie wiem tylko, czy dam radę dotrzeć na 11.00. Jakbym miała kłopoty ze znalezieniem działeczki, zadzwonię...

- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ja też chcę takiego Karolka................
.

Krysiu, czyli odwołujemy czwartkowe wożenie? A w sobotę rozumiem, że każdy ze swoim szpadelkiem?
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Krysiu, gratuluję postępu prac
Pogoda sprzyja więc plany do zrealizowania
No i masz wspaniałych ludzi wokół siebie 

- harwi
- Od: 5 mar 2008, o 14:49
eh ten Karol i znowu nam naśmiecił
Super, że dziadek już pozbierał plony bo tą pietruszkę to troszku mu zmasakrowaliśmy

Super, że dziadek już pozbierał plony bo tą pietruszkę to troszku mu zmasakrowaliśmy

- ankha
- Od: 5 kwie 2009, o 17:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Krysieńko, śledzę Twój wątek cichaczem od jakiegoś czasu, ale teraz nie mogę siedzieć cicho - Gratuluję Wam wszystkim takiej siły i mobilizacji, z doświadczenia wiem, że Wrocław jest właśnie takim magicznym miejscem, scalającym ludzi
Wszystkiego, czego potrzebujecie - chyba przede wszystkim zdrowia i pogody
Pozdrawiam

Wszystkiego, czego potrzebujecie - chyba przede wszystkim zdrowia i pogody

Pozdrawiam

- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
A wiesz że dziwnie jakoś teraz wygląda - bez tego lasu tyczek fasolowych ???
Łyso się zrobiło....
Chociaż jak widzę to Karolek już zadbał by nie było tak łyso i gałęziami zasłonił
Łyso się zrobiło....
Chociaż jak widzę to Karolek już zadbał by nie było tak łyso i gałęziami zasłonił

- ada.kj
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
Kochani. Dziękuję serdecznie wszystkim piszącym i zaglądającym za tyle serdeczności i wsparcia przy praktycznie wyścigu z czasem. Zachciało mi się głupiej babie zmian na stare lata i teraz tego taki efekt. Wczoraj już wysiadłam, więc robię sobie dziś dzień lajtowy.
Oleńko. Czekam na Ciebie z utęsknieniem. Wiesz, że jesteś niesamowita
Jolu- to prawda - pieczone w ognisku ziemniaczki po ciężkiej pracy mają wytworny smak i cudownie smakują.
Jadziu. Podjęłam się tego wyzwania trochę pod wpływem tego forum i jego cudownych ludzi, ale sama miałam już dość kradzieży. Podejrzewam jednak, że gdyby nie Mariolka i jej wiadomość, żę będzie u niej wolna działka nie zdecydowałam bym się.
AniuDs - już pisałam - brawa dla wszystkich wrocławiaków, są cudowni. Dalu cieszę się, że i Ty będziesz. Do mnie najlepiej trafić od dworca autobusowego autobusami -145, 146, K, 113, 612 - przystanek Śliczna. Podejść parę kroków do tyłu i jest ul. Kuronia. Dzwoń jak będziesz już w okolicy to wyjdziemy przed bramę, gdyż furtka jest zamykana.
Aguś. Karolka nie oddamy, gdyż jest nasz wrocławski
Jacku. Prawda, że pogoda sprzyja, więc już się przestałam denerwować i liczę, że roślinki które już są na działce nie zostaną zmarnowane, gdyż uda się je zadołować, a resztę będę w miarę sukcesywnie wykopywać.
Wioluś - dziadek nie narzekał, a w dodatku rodzina mu już kazała przestać pracować. Na pewno było mu bardzo smutno widząc zachodzące zmiany, ale cóż robić - nowa miotła inaczej zamiata.
Aniu. Znam Cię od momentu pojawienia się na forum gdyż spotykamy się w wielu zaprzyjaźnionych wątkach. Zapraszam częściej. Ja najczęściej jestem czytaczem jak czas pozwala, rzadziej piszę. Dziękujemy za piękne życzenia. Wrocławska Grupa Towarzyska jak ją nazwała Karo jest nie tylko grupą towarzyską, a jak potrzeba udzielenia pomocy cudownie się mobilizuje. Za to jestem wszystkim bardzo wdzięczna. Nie spodziewałam się, że aż tyle pomocy uzyskam.
Marioluś - faktycznie zrobiło się łyso i pusto. Nawet nie ma tyle cienia, a jeszcze druga jabłoń z tych dużych nie jest opitolona, ale Karolek obiecuje, że cień będzie, więc mu wierzę.
Daguś. Muszę jednak odwołać czwartek, gdyż po tym co wczoraj zrobiłam a raczej nie zrobiłam nie ma sensu. Jeżeli możesz to łopatę lub widły zabierz ze sobą.
Może znajdziesz czas w następnym tygodniu to byśmy się umówiły u mnie na działce.
Przepraszam jeżeli kogoś nie wymieniłam, ale wszystkim dziękuję za sekundowanie i wsparcie.

Oleńko. Czekam na Ciebie z utęsknieniem. Wiesz, że jesteś niesamowita

Jolu- to prawda - pieczone w ognisku ziemniaczki po ciężkiej pracy mają wytworny smak i cudownie smakują.
Jadziu. Podjęłam się tego wyzwania trochę pod wpływem tego forum i jego cudownych ludzi, ale sama miałam już dość kradzieży. Podejrzewam jednak, że gdyby nie Mariolka i jej wiadomość, żę będzie u niej wolna działka nie zdecydowałam bym się.
AniuDs - już pisałam - brawa dla wszystkich wrocławiaków, są cudowni. Dalu cieszę się, że i Ty będziesz. Do mnie najlepiej trafić od dworca autobusowego autobusami -145, 146, K, 113, 612 - przystanek Śliczna. Podejść parę kroków do tyłu i jest ul. Kuronia. Dzwoń jak będziesz już w okolicy to wyjdziemy przed bramę, gdyż furtka jest zamykana.
Aguś. Karolka nie oddamy, gdyż jest nasz wrocławski

Jacku. Prawda, że pogoda sprzyja, więc już się przestałam denerwować i liczę, że roślinki które już są na działce nie zostaną zmarnowane, gdyż uda się je zadołować, a resztę będę w miarę sukcesywnie wykopywać.
Wioluś - dziadek nie narzekał, a w dodatku rodzina mu już kazała przestać pracować. Na pewno było mu bardzo smutno widząc zachodzące zmiany, ale cóż robić - nowa miotła inaczej zamiata.
Aniu. Znam Cię od momentu pojawienia się na forum gdyż spotykamy się w wielu zaprzyjaźnionych wątkach. Zapraszam częściej. Ja najczęściej jestem czytaczem jak czas pozwala, rzadziej piszę. Dziękujemy za piękne życzenia. Wrocławska Grupa Towarzyska jak ją nazwała Karo jest nie tylko grupą towarzyską, a jak potrzeba udzielenia pomocy cudownie się mobilizuje. Za to jestem wszystkim bardzo wdzięczna. Nie spodziewałam się, że aż tyle pomocy uzyskam.
Marioluś - faktycznie zrobiło się łyso i pusto. Nawet nie ma tyle cienia, a jeszcze druga jabłoń z tych dużych nie jest opitolona, ale Karolek obiecuje, że cień będzie, więc mu wierzę.
Daguś. Muszę jednak odwołać czwartek, gdyż po tym co wczoraj zrobiłam a raczej nie zrobiłam nie ma sensu. Jeżeli możesz to łopatę lub widły zabierz ze sobą.

Przepraszam jeżeli kogoś nie wymieniłam, ale wszystkim dziękuję za sekundowanie i wsparcie.

Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- Olusia
- Od: 23 gru 2007, o 21:38
Mariolu , czemu zaniedbałaś swój wątek
U Ciebie nic się nie dzieje

U Ciebie nic się nie dzieje

Krysiu przydreptałam za Mariolką i ...
Postęp prac niesamowity
no i takie wspaniałe grono pomocników 

-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Aduś, na bieżąco śledzę postępy prac i jestem pod wrażeniem efektów!! A razem na pewno wszystko idzie sprawniej i przyjemniej 
Pozdrawiam Cię serdecznie

Pozdrawiam Cię serdecznie

Dzień odpoczynku to bardzo słuszna koncepcja! Ja tam lubię plewić, to zjawię się z widłami i bedę wydłubywać chwasty
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Krysieńko Twoja działka zmienia się dosłownie w mgnieniu oka
Widzę, że na Forum można znaleźć prawdziwych przyjaciół, których bezinteresowną pomoc można zawsze liczyć. Serdeczne pozdrowienia i uściski dla WSZYSTKICH
Krysiu przy takiej pomocy, to Twoja działeczka będzie gotowa jeszcze daleko przed nastaniem zimy, już jest zupełnie innym miejscem niż pokazywałaś jeszcze chwilę wcześniej

Krysiu przy takiej pomocy, to Twoja działeczka będzie gotowa jeszcze daleko przed nastaniem zimy, już jest zupełnie innym miejscem niż pokazywałaś jeszcze chwilę wcześniej

- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Krysiu...podziwiam Cię
Taka robotę wykonać....nawet przy pomocy.....to jest coś
Bardzo dużo się zmieniło....i jak już skończycie co najgorsze.....to czeka Was co najmilsze....planowanie rabat i nasadzeń.....
Pozdrawiam cieplutko i zdrówka życzę

Taka robotę wykonać....nawet przy pomocy.....to jest coś

Bardzo dużo się zmieniło....i jak już skończycie co najgorsze.....to czeka Was co najmilsze....planowanie rabat i nasadzeń.....

Pozdrawiam cieplutko i zdrówka życzę

- Mama Ani
- 1000p
- Od: 17 cze 2009, o 14:40
Krysiu cia gle podgladam co robisz nie za bardzo mog e Ci pomoc bo jestem tak zabiegana, ze czasami nie wiem jak sie nazywam . Ania juz dzisiaj w domu i jutro jadę do niej bo T jedzie w delegacje a sama nie może byc Trzymaj sie do mnie też ma przyjechać Dorota troche pomoc.