Witam niedzielnie
Nawet nie zaglądam do swojego wątku bo nie ma się czym chwalić. , kiedy te zdjęcia najlepiej obrazują jak mało mam miejsca

:
Taras ma być w przyszłym roku , ze wzdlędu na to że mają być wydzierane te machoniowe płytki z domu ( ten dolny pas na domu ) przez to , że od strony wjazdu często odpadają przy kranie i trzeba kupować klej i przyklejać , fugować od nowa co roku...

, chcemy zrobić taką "kaszkę" zamiast płytek i wkońcu kostkę... , mam nazieję , że mnie nie zawiodą.. , no i że wkońcu obsadzę taras...

.
Moje tegoroczne begonki :
Wejście w tym roku bardzo kiepskie.. , nic nie chce tam rosnąć.. , za dużo cienia i wiatru , myślę o 15 donicach z iglakami :
Dla Ewy :
Wspomnienie lata.. :
chopin , który pobił casanovę , róża lata

:
Poranna kawka na balkonie..

:
Kwiaty były krótkie , efekt nie zadowalający , nie dostałem pelargoni kaskadowych.. , w przyszłym roku surfinie .
Przed domem trawka po rabacie urosła.. , została tylko huśtawka , tuje i wierzba...

:
Mieczyk od Anitki :
A ten biedronkowy :
Miałem z 50 , ale nie chiało mi sie wszystkich fotografować , mieczyki jak mieczyki... , w ogóle mam mało zdjęć....
Mam też coś nowego zielonego do domu oprócz storczyków z którymi mam ostatnio same przykrości

:
Ewo - Dziękuję , nie mogę się doczekać urządzania.. , ale to za pare lat..

. Tego ukwiecania to zwłaszcza się doczekać nie mogę..

. Fotki "strumyka" wyżej

, jak chcesz mogę jeszcze zobić

.
Ewelino - To nic , że zaniedbałaś mój wątek... , nie ma co oglądać.. , mam niezłą depresję jak oglądam Wasze piękne ogrody a sam nie mogę nic nowego poczynić z braku miejsca..

. Co do opisu to był tylko opis

. Nie będę pedagogiem , skądże , chodzę do szkoły zawodowej.. , kucharz małej gastronomii , mam praktyki w przedszkolu , 2 dni w tygodniu w kuchni.. , a 3 dni mam szkoły , 2 i ostatni rok . Potem technikum dopełniające koniecznie... , albo liceum i kursy florystyczne.. , cały czas myślę.. .
Przemu-Dziękuję , pomysł przyszedł w 5 min. , ale podoba mi się "tak o..." , kiedyś zobię na działce 10 razy większy...
Jagódko- Dziękuję bardzo

.