Moje małe królestwo - piku
- korzo_m
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Dziewczyny niektóre płatki nawet po zasuszeniu pachniały, ale pomysł z olejkiem różanym jest super, ale gdzie go kupujesz w drogerii. Ja suszyłam kilka kolorów róż i po wysuszeniu różniły się barwą. Jednego dnia mój kochany mąż robił porządki i mi je wyrzucił bo stwierdził, że są już zakurzone. W tym roku nie ususzyłam róże miałam jakieś marne mimo stałego zasilania, jedna padała mi na moich oczach zostawiłam ją może za rok odbije a jak nie to pójdzie do ogniska.
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Olejki zapachowe można kupić w drogeriach, kwiaciarniach, sklepach zielarskich a nawet w ogrodniczych.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- piku
- Przyjaciel Forum
- Od: 12 lip 2007, o 13:20
Witam serdecznie wszystkich gości, bardzo się cieszę że podobają się wam suche bukiety i mam nadzieję wkrótce zobaczyć je w waszych wątkach. :P
Guciu- posadź wiosną w ogrodzie miechunkę, a na jesień będziesz miała piękny bukiet
Krysiu- nie daj się długo namawiać Twoje letnie bukiety były piękne i były dla mnie inspiracją, a pomysł z płatkami róż też mi się podoba
Dorotko- jeżeli popełnisz błąd możesz swój post zmienić, u góry każdego swojego postu obok "cytuj" masz "zmień"
A dzisiaj odrobinę impresji jesiennych z niedzielnego spaceru

Guciu- posadź wiosną w ogrodzie miechunkę, a na jesień będziesz miała piękny bukiet

Krysiu- nie daj się długo namawiać Twoje letnie bukiety były piękne i były dla mnie inspiracją, a pomysł z płatkami róż też mi się podoba

Dorotko- jeżeli popełnisz błąd możesz swój post zmienić, u góry każdego swojego postu obok "cytuj" masz "zmień"
A dzisiaj odrobinę impresji jesiennych z niedzielnego spaceru

- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wiesiu już wiem co żle robiłam, to mój syn blokował mnie ne drugim komputerze i moje wiadomości nie ukazywały się bardzo długo dlatego wysyłałam drugi raz . Ale otrzymałam od Niego instrukcje i jak nie zapomnę to więcej tego nie zrobię.
Zapraszam Ciebie do mojego ogrodu tam zrobiłam szybką suchą dekorację, moich domowników tzw. ścięło więc proszę nie śmiej się głośno.
Zapraszam Ciebie do mojego ogrodu tam zrobiłam szybką suchą dekorację, moich domowników tzw. ścięło więc proszę nie śmiej się głośno.
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Wiesiu, nie o to chodzi żeby mnie trzeba było prosić, na razie brak weny i mam chwilowo inne pilne zajęcie. Wiesz przecież, że zostałam babcią 6 szczeniaczków. Właśnie szyję zasłonę na drzwi do ich "pokoju. Drzwi teraz muszą być otwarte by matka w każdej chwili mogła wejść na "salony".
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Wiesiu, ale widoczki przepiękne. O tej miechunce już nie raz myślałam, ale nie pamiętałam nazwy.
A Ty ją co roku wysiewasz, czy rozsiewa sie sama, bo to przecież roślina jednoroczna?
A Ty ją co roku wysiewasz, czy rozsiewa sie sama, bo to przecież roślina jednoroczna?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki
- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28