Aniu toż to sama rozkosz oglądać takie kwitnienia! Nie dość , że kwiaty urocze to jeszcze zdjęcia bardzo pomysłowo wykonane Fantastyczne ujęcia zrobiłaś No i te Dendrobium... takie obfite kwitnienie! gratuluję
Aniu nie wiem czemu się nie odzywasz ale właśnie dzisiaj potrzebowałam twoich cudnych zdjęć z tym błękitem za oknem.Szukałam bo zapomniałam u której z was je oglądałam i znalazłam aż mi się ciepło na zrobiło .Dziękuję że je w tedy wstawiłaś
Kochani przepraszam że sie tak dlugo nie odzywałam Na usprawiedliwienie piszę że dostałam 40-to tomową sage i zupełnie pochłonęło mnie czytanie (to jedno z moich ulubionych zajęć).Oczywiście caly czas Was podczytywalam i wiem co u kogo slychać,tylko teraz musze nadrobic zaległości z pisaniem.Tak króciutko co u mnie:kwitnie 14 sztuk i bedę teraz nie skromna mam 18 pedzików i dwie nowości
Zdjęcia to były nowości i jeszcze kilka zdjęć
Gdyby tak każdego dnia na drogę naszego bliźniego rzucali jeden kwiatek
, to drogi ziemi byłyby pełne radości.
Pozdrawiam Ania
Aniu wspaniałe słoneczne zdjęcia, zupełnie jakby u Ciebie inna pora roku Na szczęście ilość pędzików zwiastuje nie tylko nadchodzącą zimę ale i obfite kwitnienia czego bardzo Ci życzę
Aniu nowości śliczne a zdjęcia w wyglądają po prostu bajecznie. Gratuluję takiego wysypu pędzików można by porównać wysypały się jak grzyby po deszczu .
Aniu oczywiście dobra książka nie jest zła a jeszcze na te pochmurne dni .Piękne zdjęcia, jak zwykle takie cieplutkie .Nowości bardzo ładne ,ten żółciutki a różowym środkiem bardzo mi się podoba
Witaj Aniu
Pięknie słonecznie u Ciebie, aż miło popatrzeć kiedy za oknem taka szaruga. Świetne zdjęcia, ale to kwiaty są na nich najważniejsze Paleta barw
Pozdrawiam:) Madzia Moje zielone linki. Zapraszam Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą ze spojrzeń ludzkich oczu (Kazimierz Przerwa-Tetmajer)
Zaraz coś pokażę.Zwróccie uwagę na biedronkę na liściu.Niby to ładnie wygląda,ale podnoszę liścia do góry a tam przykra niespodzianka :x Wyżarty kawałek.Bezmyślna kwiaciarka była tak pomysłowa że przykleiła tą biedronkę do liścia jakimś żrącym klejem.Naprawdę dłupota ludzka czasami nie ma granic.Tak się wścieklam że bym jej tą biedronkę przykleiła no.....sani wiecie gdzie
To teraz coś milszego;mój dzidziuś,któremu już rośnie pędzik Mój cudak na kt?rym rośnie coś dziwnego a oprócz tego rosną na nim dwa pędziki, nie wiem cz będzie widać
Equestris dalej kwitnie i wypuszcza nowy listek Phal.Mariae też ma nowy listek Phal panthenira pędzik i nowy listek to nowy przyrościk na Encycli(prazent od Asi-Joane )
Gdyby tak każdego dnia na drogę naszego bliźniego rzucali jeden kwiatek
, to drogi ziemi byłyby pełne radości.
Pozdrawiam Ania
Bortaniczne Phal. i inne storczyki pięknie rosną, ale ta biedronka mogła zostać naklejona, zeby zakryć plamę, bo z plamą storczyka mógłby nikt nie kupić, a im przeciez o to chodzi, by sprzedać jak najwięcej roślin.