Dagmaro dzięki.

,
Ewo-Glorio,ta odmiana jest rzeczywiście piekna. Kiedyś się do tojadów zniechęciłam. Popatrz na wilec od Ciebie.
Asiu,ten suchodrzew nie jest wprawdzie zimozielony, ale b.wcześnie kwitnie (przed rozwojem liści) i pachnie.
A czy to na pewno ta trzmielina? Jest ich dużo i zdarzają się pomyłki. Azalie jeszcze nigdy nie miały mączniaka,nawet nie
wiedziałam, że może je zaatakować. Jak znam życie, pewnie zaraz się to stanie. Dziękuję za radę.
Grandifloro, Chciałam pokazać, gdzie mieszkaliśmy, stary typowy dom alpejski.Ze względu na ukwiecenie nadawał się na forum.
Jeszcze jedna fotka. Krzew kwitnący na fioletowo jest mi nieznany.
Wiesiu,tak często się z Tobą zgadzam, że żałuję, że mamy tylko wirtualny kontakt. Winobluszcz jest piękny, ale jestem
zaskoczona, że nie co roku się przebarwia.
Jak wspomniałam, wyostrzyły się dzięki Forum zmysły, i nawet zwykłe pęcherznice okazały się godne uwagi.
Stasiu, i tak bardzo się spieszyłam. Też tak myślę.
Orinoko, ale z Ciebie komplemenciarz.
Krysiu, bardzo dziękuję.Jestem co nieco dumna, jak wspominam, że nawet nie pisałam na klawiaturze.Teraz idzie mi wszystko
o niebo szybciej. Niestety ambicja (chora?

) każe mi poprawiać literówki. Lubię, jak się do mnie uśmiechają i nawet
czasem reaguję.

Mam ją z Florexpolu, nie spotkałam w centrach.
Dag, pierwsza hortensja się przebarwiła. Nie kwitła, choć piłkowana, i sianem się wykręca.
Tess, 
zauważyłam, że b. powoli rośnie. I chyba nie będzie zbyt duża.
Agnieszko-Pel, pięknie dziękuję.

Dobrze widzisz - goździki.
Gosiu, dziękuję. Od Ciebie mam od początku wsparcie.Masz po stokroć racje- dostaję o wiele więcej , niż mogłabym
marzyć.
Dalu, 
Napisałam wyżej ( Krysi) o nieco trudnych początkach.