Kwitnienia fiołków i storczyków przepiękne

Witam cię serdecznie. Obejrzałam także twój uroczy ogródek. Roślinki od ciebie już sobie spokojnie rosną w ziemi, a te z piewszego rzutu w większości powychodziły już z ziemi. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.darla80 pisze:No i nie wytrzymałam do weekendu![]()
Twój wątek idzie jak burza ale nie ma się co dziwić-wspaniała kolekcja storczyków oraz fiołeczków-będzie co pokazywać gdy zakwitną![]()
Bardzo pomysłowe rozwiązania przychodzą Ci do głowy jeśli chodzi o brak miejsca![]()
Widzę,że nie tylko rączki masz zielone...te rękodzieła...pewnie zimowymi wieczorami się nie nudzisz
Strasznie się cieszę,że listeczki już są u Ciebie i zasilają Twoje "nieskomne" szeregi fiołeczkówwanda7 pisze:Witam cię serdecznie. Obejrzałam także twój uroczy ogródek. Roślinki od ciebie już sobie spokojnie rosną w ziemi, a te z piewszego rzutu w większości powychodziły już z ziemi. Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.darla80 pisze:No i nie wytrzymałam do weekendu![]()
Twój wątek idzie jak burza ale nie ma się co dziwić-wspaniała kolekcja storczyków oraz fiołeczków-będzie co pokazywać gdy zakwitną![]()
Bardzo pomysłowe rozwiązania przychodzą Ci do głowy jeśli chodzi o brak miejsca![]()
Widzę,że nie tylko rączki masz zielone...te rękodzieła...pewnie zimowymi wieczorami się nie nudzisz