Wężowy ogród FRAGOLI

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wężowy ogród FRAGOLI

Post »

Fragolciu u ciebie jeszcze lato na całego chociaż za oknem jesien pełna parą.Datury boskie.Ja niestety nie mam gdzie ich przechowywać i po zimie zawsze padały,
X_r-o
---
Od: 25 lis 2005, o 09:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Graziu - jak w ogrodzie botanicznym :) Udaje Ci się jakoś przejść przez te rabatki nie nadeptując na jakąś roślinę? :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05

Post »

A mnie wpadła w oko jasnota :) No spodobała mi się znaczy :)
Poza tym czadowo :)
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Iwonko lato...oj chciała bym ale jak popatrzę na ten trawnik pełen liści i pogodę za oknem...to...sama wiesz ;:224
Datury mam pierwszy rok...hmmmm i też niebardzo mam dla nich miejsce bo dośc duże porosły...szczególnie ta z fotki...ale gdzieś je upchnę,a jak zimę przetrwają to się okaże ;:224
Pawełku jak na razie skaczę po kamieniach i po żwirku między roślinkami ;:224 ...ale już coraz mniej jest widoczne i jedno i drugie więc....skalniak woła o przemeblowanko....zrobi się zrobi...pomalutku :uszy :;230
Kropelko witaj u mnie :witDzięki :D Jasnot mam kilka...ładnie zdobią ale też dośc mocno sobie terytorium zawłaszczają :roll:
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Ann-ka72
1000p
1000p
Od: 1 paź 2009, o 18:56

Post »

Przyszłam i ja Ciebie odwiedzić :D Dobrze,że jestem,bo pokazałaś fajny skalniaczek, roślinki masz na nim bardzo ciekawe - ciągle Ci kwitną, muszę dokładniej przeanalizować,żeby i u mnie było tak kolorowo jesienią na skalniaku ;:108 Oj, coś mi się wydaje,że zanim cokolwiek przemeblujesz na skalniaku, to kamienie całkiem znikną....Pozostanie Ci tylko fruwanie nad skalniakiem :;230

Datura śliczna... też kiedyś miałam dużo roślin tarasowych,ale nie miałam jak je przechowywać zimą- mam ciepłą piwnicę, więc dałam sobie spokój z nimi.

U nas rozpogodziło się, zrobiło się widniej, może i słonko wyjdzie, to powiem,żeby i do Ciebie zajrzało. ;:3 ;:3

Pozdrawiam. ;:196
Awatar użytkownika
skorpion811-51
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lis 2009, o 17:58

Post »

Grażynko u Ciebie wszędzie pełno kwiatów wąż pełny ;:224 skalniak kwitnący ;:224
po co Ci ;:3 ,ale wiem że takie szaro buro nie nastraja optymistycznie to chociaż
wirtualnie się :;230 :;230 :;230
Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
Awatar użytkownika
aleksanderk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 19:24
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam . Na skalniaku jeszcze sporo kwitnie ,a kolorki też różniste -ładne .Czytałem że szukałaś po ogrodach ;:3 ,znalazłaś , daj znać to ja tez tam chcę.
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

U Ciebie mimo jesieni przecudnie w ogrodzie :D
Awatar użytkownika
Zabeczka101059
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lis 2008, o 14:14

Post »

NIe narzekaj na swoją daturkę, szkoda że nie widzisz mojej :;230
latała przez pół podwórka :( takie były wiatry
Pieknię i kolorowo u Ciebie :wit
Pozdrawiam -Dzidzia
aktualny,
spis wątków,
Awatar użytkownika
Kasia_Tomek
500p
500p
Od: 23 mar 2010, o 08:32

Post »

Graziu jesteś pewna, że u Ciebie jesień. :wink:
Awatar użytkownika
lucy09
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 sie 2008, o 15:02

Post »

Ale datura ci się udała. Piękna, różowa. Mam do nich sentyment ale chyba się skutecznie zdążyłam wyleczyć. Będę je podziwiać u innych. ;:112
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

Witaj dzisiaj w końcu mnie zmobilizowałaś i nadrabiam zaległości i nawet fotki u siebie wstawiłam.Dorze dostać kopa młoteczkiem po głowie żeby znaleźć czas dla tego co się lubi.Dzięki ;:196
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Ładny kawałek skalniaka pokazałaś i mnóstwo kwiatów udało Ci się tam upchnąć :shock: Jeśli są tam kamienie, to już niewiele ich widać :)
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Wkońcu świeci słoneczko,dowiedziało się że go wszędzie szukałam i wróciło ;:3 Aż przyjemniej wyjśc do ogrodu...popracowac troszeczkę :uszy
Aniu tak jakoś mi się poupychało na skalniaczku troszkę roślinek,bo wiosną byłam ogarnięta prawdziwym szałem zakupowym i teraz jest efekt....busz,busz,busz ;:224 Fruwac to raczej nad nim nie będę....nie ta waga ;:224 :;230 na razie jeszcze co nie co miejsca między roślinkami jest(dziś troszkę poprzesadzałam)
Stasiu bez słoneczka to nawet kolorowe kwiatuszki mają mniej uroku,ale na szczęście słoneczko wróciło i mam nadzieję że zostanie jak najdłużej :uszy
Aleksandrze znalazłam i Tobie też przesyłam ;:3 Możesz też wziąśc swój ogród i przyjechac do mnie....zapraszam,słoneczka wystarczy i dla Ciebie i Twoich roślinek :uszy
Celinko dziękuję ;:196
Dzidziu moja datura też latała i dla tego tak wygląda ale i tak jest dzielna bo nadal tworzy nowe pączusie na kwiatuszki :tan
Kasiu niestety tak...widzę to po nagich drzewach i mnóstwie liści na trawniku ;:108
Lucynko ta miała byc żółta,a ta druga różowa,trzecia biała...a jest tak...ta różowa druga też różowa,a trzecia nie zakwitła wcale ;:224
Iwonko cieszę się że Cię zmobilizowałam....zaraz biegnę nowe foteczki pooglądac :uszy
Jacku są kamienie....muszą byc bo sama je osobiście na wiosnę kładłam ;:224 a że ich nie widac...hmmmmmm...może się pozapadały... :;230

Kilka jeszcze kwitnących roślinek w dzisiejszych promieniach słoneczka
Obrazek

Obrazek

Obrazek
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
X_r-o
---
Od: 25 lis 2005, o 09:06