Bożenko śliczny storczyk, piękny kolorek , super wyglądają te białe obrzeżenia płateczków. Jestem storczykowo zakręcona, więc taki widok to sama radość
mam już cztery ale pewnie gdybym spotkała w biedronce pewnie bym też taki kupiła .. nie chcą mnie nigdzie brać po ostatniej dostawie .. znowu mam przechlapane ..
Dawidzie niech Ci dobrze rosną ale trochę czasu musisz poczekać, żeby Ci zakwitły , one są jeszcze malutkie zanim będą takie jak moje to poczekaj trochę , a jak już się wezmą w garść to rosną jak szalone i wtedy kilka razy w sezonie je podcinam :
Aniu u nas przez kilka dni były w sprzedaży
Marylko mi też się podoba jest taki inny
Janeczko u mnie jest to samo ciągle się ze mnie rodzina śmieje , że ze mną najlepiej nigdzie do takich sklepów nie chodzić , ale potem podziwiać to wszyscy chcą
pozdrawiam serdecznie prawie weekendowo, dzisiaj jadę
Geniu aż nie możliwe Ty co masz takie piękne kwiaty , aż sie nie chce wierzyć, wszystko Ci rośnie jak na drożdżach , a storczyki nie
pozdrawiam serdecznie papa
Bożenko , piękny ten Twój nowy nabytek , cudowny!
Ale ja podobnie jak Genia , chyba bym go ...
Zupełnie nie znam się na ich uprawie!
Koniecznie porób zdjątka z działeczki , życzę na cały weekendzik!
Bożena Śmigielska pisze:Na dobranoc ostatni zakup biedr...
Bożenko melduję się w Twoim zaczarowanym ogródku . Storczyk piękny, też kiedyś miałam ochotę kupić sobie storczyk,ale nie mam zielonego pojęcia jak się nimi zajmować