znowu pada ,zostało tylko łażenie po internetowych ogrodach ale przy takiej pogodzie to człowieka ogarnia apatia .. mogło by się już słoneczko uśmiechnąć ... też jestem ciekawa czy przezimuje ta piękna chryzantema , u mnie zaczynają kwitnąć bordowe ... jak przestanie padać to zrobię zdjęcia /..
witajcie dziewczyny
trochę podmucham w te chmurki i pchnę Wam trochę słoneczka, u mnie jest chociaż jest zimno, ale lepsze to niż deszcz Marzanko przed Dorotką nic się nie ukryje a zdjęcia to mogę zrobić dopiero jutro jak pojadę, na działkę póki co posyłam Janeczko na pewno chryzantemki na zimę okryję, jak przezimują to będziesz miała
zrób zdjęcia Twoich
pozdrawiam
Bożenko, zazdroszczę słoneczka, bo u mnie ciągle szaro, zimno i ponuro. Nawet nie chce mi się wychodzić do ogrodu
Czekam na ładniejszą pogodę, żeby móc nacieszyć się jeszcze pięknymi barwami jesiennego ogrodu :P
to ja teraz poproszę o jeden słoik słoneczka , u mnie ciągle pada i ta wilgoć włazi mi już w kości , mój reumatyzm nie znosi takiej pogody .. ale i tak ogrody się przebarwiają najlepiej widać to na trzmielinie i tawułkach ...
Janeczko- Dorotka narobiła tyle zapasów, że dla każdego starczy
ma dziewczyna tyle energii( pozytywnej oczywiście ), że aż ją rozpiera
Dorotko nie gniewaj się, że My tak o Tobie piszemy , ale to z sympatii do Ciebie
pozdrawiam
Bożenko ona już raz kiedyś próbowała kiepskim humorem wyjechać do nas i została potraktowana wstrząsowo to jak się pogniewa to my do niej pójdziemy ,żeby się odgniewała