Ja strasznie lubię tam jexdzić dla samego widoku a i mój Luboszek jest bardzo kochany

Do końca września to nie zdążę uzbierać mamony na chciejstwa hojkowe. A i szkoła się teraz zacznie.... Za dużo wydatków. Lepiej by było na wiosnę, wtedy każdy by zdążył z kasą i listą swoich chciejstw.Toska pisze:Dziewczyny nie jest powiedziane że mi coś nie odwali i nie pojadę po hoye pod koniec września .
Ja strasznie lubię tam jexdzić dla samego widoku a i mój Luboszek jest bardzo kochany
Czyli Krysiu w mojej mieszance mogą mieć źle?Krystyna.F pisze:Ja mieszam ziemię storczykową z substratem kokosowym i perlitem.![]()
Roślina po przesadzeniu nie musi być podlewana, gdyż roślinka wilgoć pobierze sobie z ziemi, która jest wilgotna. Ja od przesadzenia odczekuję ok.4-5 dni.
Liskę z hydro czyli ta co na fotce nawoziłam tylko raz do wody biohmusem , niby planowalam do każdego podlania dodać biohmus ( czyli raz na 2-3 tygodnie ) ale zapominałam .diament pisze: a może jakiegoś linka ew nazwę tego czarodziejskiego płynu?