Mój ogród - RoksiSK

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 23 kwie 2007, o 15:57

Post »

Po przeczytaniu tak miłych słów na sercu od razu lżej. Dziękuję :P :P :P
Grzesiu co do choroby - jesteśmy w trakcie :cry:
Pozdrawiam Agnieszka
Mój Ogrod , Kuchnia i Storczyki
panda7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lis 2006, o 12:33
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Byłam ciekawa co tam u naszej Roksik słychać w ogrodzie i :(
Bardzo mi przykro z powodu chwilowych niedyspozycji! Oby szybko przeszło!

Nie masz co się dziwić Roksiku, że mąż teraz narzeka na nieurozmaicone obiadki :D wcześniej rozpieściłaś bestię, przyzwyczaiłaś do dobrego i teraz mu źle :twisted: Ale, ale nie jest źle! Zawsze możesz zaprosić swojego M do wątku z przepisami i niech sobie tam coś wybierze i upichci ;-) Jakby nie było to mężczyźni są doskonałymi kucharzami... wszak w tych najwspanialszych restauracjach szefami kuchni są właśnie ONI!

Mój "M" też coś marudzi... dziś przy śniadaniowym omlecie zamyślił się i z nutą smutku powiedział, że nie wyobraża sobie, że w niedalekiej przyszłości (dwa miesiące) mogę już nie mieć dla niego czasu.

Serdeczności dla WAS!
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Agnieszko,najważniejsze żebyście zdrowi byli a co do męża ,to przyzwyczai się .Nie zawracaj z raz obranej drogi,bo będziesz żałować. Zyczę powodzenia i wytrwałości ;:79
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Oj tak to już z naszymi panami :wink:
A my znów złapaliśmy z Krzysiem po wirusku :evil:
Humor mam już lepszy (duuuużo). Szczególnie, że na uczelni idzie mi dobrze, a ze starożytności nawet bardzo dobrze :wink:
Pozdrawiam cieplutko :P :P :P
Pozdrawiam Agnieszka
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Jak miło słyszeć ,że dobrze sobie radzisz na uczelni. Zresztą nie mogło być inaczej,prawda? :lol: Życzę zdrówka ,teraz niestety pora na różne wiruski
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

No, mam wreszcie 5 minut dla siebie :wink: :lol:
Z Krzysiem jeszcze w trakcie choroby, ale już lepiej. Ta gorączka u niego była dodatkowo spowodowana przez rosnące ząbki, które teraz mu rosnąć jeszcze nie powinny :wink: tylko najwcześniej za pół roku (bardzo boleśnie przebijają dziąsełka).
Na studiach jest fantastycznie. Jedyny minus, to zajęcia od południa w piątek, bo mam problem ze znalezieniem opieki do Krzysia (ale raz jedna babcia, raz druga). Muszę się przyznać, że jestem strasznie nadgorliwą osobą - oprócz regularnej, codziennej nauki - streściłam (baaardzo dokładnie) podręcznik do starożytności liczący 650 stron (7 tygodni to tworzyłam :roll: ). Nie powiem - opłacało się, bo zapamiętałam wiele dat, władców i różnych zagadnień i dzięki temu błysnęłam na zajęciach. Z drugiej jednak strony znalazła się "spoooora" grupa osób, nagle zainteresowanych moją osobą :wink: a dokładnie notatkami. Może i jestem "chytruskiem", ale jeśli mi udało znaleźć po 2-3 godz. na robienie tych notatek (przy moim natłoku "zajęć domowych"), to dlaczego inni też nie mogą zakasać rękawów i wziąść się za robotę. W końcu to studia, a nie podstawówka. Jeden chłopak był "dobry", zapytał, czy pokarzę mu notatki - to mu pokazałam, po czym bezceremonialnie swierdził, że sobie po zajęciach skseruje :evil: Pasożyt!!!
Inną rzeczą, która mnie jeszcze bardziej irytuje i za każdym razem mam "opad szczeny", to gdy widzę, jak ludzie ode mnie z grupy potrafią wykłócać się z wykładowcami i "stroić fochy". Jest mi po prostu wstyd za takie osoby.
Pozdrawiam cieplutko :P :P :P
Pozdrawiam Agnieszka
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Agnieszko, sąsiadko odwiedziłam Twój ogród ,jest bardzo ładny. Krzysiu to już chyba chodzi. Bardzo dobrze, że miałaś na tyle odwagi i przede wszystkim chęci do dalszej nauki, nie poddawaj się ,najbliżsi muszą Cię wspomagać.
Z której strony Krakowa mieszkasz?
Pierwszy raz widziałam łubiny o tak pięknej malinowej barwie,proszę w przyszłym roku zbierz nasiona, ja w swoim ogródku mam 2 łubiny różowe, kupiłam je 2 lata temu w Biedronce. Czy zawsze kupujesz kwiaty na giełdzie przy Balickiej, a może masz jakiś ulubiony sklep ogrodniczy.
Uściski dla Krzysia, a Tobie życzę powodzenia.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Mieszkam na południu Krakowa w okilicach Zakopianki. Co do kwiatów i ich zakupu, to rzeczywiście najczęściej wybieram się na giełdę - atrakcyjne ceny, duuuży wybór (choć czasem nie ma tego koloru, na który poluję :wink: ) i można kupić zdrowe rośliny.
Co do łubinów, to przypomnij mi w wakacje.
Pozdrawiam cieplutko :P :P :P (szczególnie dziś przy takiej mglistej i okropnej pogodzie :wink: :lol: ).
Pozdrawiam Agnieszka
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

A co do sklepu ogrodniczego (a raczej centrum), to polecam ten przy Zakopiance w Gaju - duży wybór przede wszystkim krzewów, drzew, pnączny i bylin. Od wielu lat tam się zaopatruję i jestem zadowolona. Właścicielka potrafi fachowo doradzić, a to chyba najważniejsze. o... :oops: ... i zrobiła się reklama :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam Agnieszka
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

No to mieszkamy z tej samej strony Krakowa w tym sklepie nigdy nie byłam, ale jadąc w stronę Zakopanego widziałam reklamy, czy jest on po lewej stronie dwupasmówki. Jak nie zapomnę to odezwę się w sprawie łubinu w czerwcu, bo póżniej nie ma mnie całe wakacje,a tam nie mam dostępu do internetu.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

No to : WITAM SĄSIADKĘ!!!
A ta szkółka jest po lewej stronie jadąc w strone Zakopane.
Pozdrawiam Agnieszka
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50

Post »

Co tam u Ciebie słychać, Agnieszko ? Już prawie dwa miesiące tu Cię nie było :( .
Jak postępy w nauce , bo pewnie sesja niedługo ? ;:37
Wpadnij do nas choć na chwilkę :D

Cieplutkie pozdrowionka ;:97
Awatar użytkownika
RoksiSK
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Wpadam na Forum popatrzeć na Wasze piękne ogrody (teraz ślicznie przyozdobione światełkami).
Co do sesji, to mam tylko zaliczenia, a egzaminy najwcześniej w marcu - oj, nazbiera się ich kilka :wink: i będzie wesoło!!!
Co do nauki, to nie straciłam zapału,... a ku rozpaczy męża... wzrósł :lol: :lol: :lol: Wyszukuję wciąż nowe książki dotyczące (głównie) starożytności i czytam, czytam i czytam!!! Cierpię na "głód wiedzy" :lol:
Pozdrawiam cieplutko!!!
Pozdrawiam Agnieszka
Reposit-10
Konto usunięte na prośbę.
Od: 22 sty 2006, o 11:50

Post »

Fajnie, że się odezwałaś .. zawsze to miło wiedzieć, że masz się dobrze i pamiętasz o nas . Dzięki :D .

Życzę właściwych pytań na sesji i ... mały kopniaczek na szczęście :lol: ( tylko nie dziękuj , bo zapeszysz :twisted: )

Trzymaj się Agnieszko ;:18
Grzegorz B

Post »

Aga trzymam kciuki za udaną sesję ;:215 :D i oby ten głód wiedzy nie osłabł wraz z upływem lat :wink: U mnie to osłabł, albo konkretnie znalazł sobie inny obiekt, więc końcówka tego piątego roku jest już udręką :oops:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”