Piękne roślinki pokazujesz u siebie a jak patrzę na te zdjęcia z lasu to jak bym na swoich włościach była bo u nas też niedaleko jest las i wiosną kwitną tam zawilce i przylaszczki no i miodunki też jest dużo Uwielbiam spacerować po takich ukwieconych terenach
Gwiazdeczko, Bożeno miło mi Was gościć Cieszę się, że podobają się Wam moje roślinki. Ja też uwielbiam wiosną podziwiać te ukwiecone lasy i polany
Bożenko na pewno odezwę się wiosną Dzięki za propozycję
Alu, zazdroszczę Ci tych "ukochanych Mazur".
Pięknie zagospodarowałaś działeczki, teraz czekam na wiosenne zdjęcia Twojego skalniaka.
Chętnie podpatrzę, bo coś ostatnio nie miałam pomysłów, jakie roślinki posadzić u siebie.
Witaj Guciu! Dziękuję za miłe słowa. Ja również nie mogę doczekać się wiosny i mam nadzieję, że mój skalniak zrobi się trochę ładniejszy wiosną, zresztą wiosną wszystko jest piękniejsze
W piątek byłam na działce i myślałam, że po ostatniej zimie już nic kwitnącego nie zastanę, a tu proszę miłe zaskoczenie (oj bardzo miłe :P ), sami popatrzcie (tylko zdjęcia trochę niewyraźne ):
Zima nie robi na mnie wrażenia, bo u mnie jest tak samo ;) - jedynie zdjęcia bardzo urokliwe
Ale ta kobea to jakis wyczynowiec! Gratuluje Aluś, takiego wytrzymałego kwiatka!