Miro78 pisze:Damian zaszalałeś
Mi najbardziej podoba się ten z pierwszej foty.Kilka razy miałem już takiego w łapach..ale po doświadczeniach z Cambrią odkładałem z powrotem...
Czekam na kolejne fociaki

Dzięki Mirek

ja też jeszcze do niedawna bałem się kupić storczyka ale teraz coraz bardziej się do nich przekonuje,ja cambri jeszcze nigdy nie miałem tylko same falenopsisy i przy nich na razie zostane bo są miom zdaniem dość proste w uprawie,padł mi 1 ale to pod moją nieobecność a nie przez błędy w uprawie :P
iwosia88 pisze:
Damian. Widzę, że ostro zaszalałeś ze storczykami

Wszystkie są bardzo ładne

Dzięki Iwona

2 kupiłem od razu we wtorek a po 3 wróciłem w środe,nie mogłem się opanować tak mnie oczarowały
I nowe zdjęcia
Fiołki się rozszalały i produkują mase kwiatów,kliwia wypuszcza nowe liście,dracenki ładnie rosną choć już coraz wolniej,dieffenbachia rośnie i rośnie i nie ma zamiaru przestać

,głowny bananowiec padł ale odrost mu rośnie i chyba będzie dobrze,poza tym owy gruboszek od Ani puszcza 1 listki u mie,kalanchoe posadziłem oba razem,różyczka rozwija pozostałe kwiaty,maranta zaczyna się zagęszczać,grubosz ma sporo nowych przyrostów,i bym zapomniał moje 2 grudniczki zdaje się że mają pąki

choć mogą to być też liście bo u 1 liście najpierw są czerwone a póżniej zielenieją

i to tyle na dziś jutro reszta
A ten fiołek który jest niebieski tak naprawde jest fioletowy,nie wiem czemu się tak dzieje