Dziękuje Ci bardzo, niestety nie jest tutaj dostępny ten środek, przynajmniej nie pod ta nazwaaniger pisze:Witaj!
Słyszę, że masz problem - ja używam wspaniałego biologicznego środka BIOCHIKOL 020 PC - zobacz w google może i u Ciebie gdzieś to można kupić / albo rodzina lub znajomi niech Ci kupią u nas i prześlą / . Jest to środek na wirusy,choroby bakteryjne i grzybowe.
Rośliny masz śliczne - ratuj te co chorują. Powodzenia - i przesyłam pozdrowienia.
Regina

Ale rada przydała się ponieważ poczytałam co nie co o działaniu i składzie i udało mi się znaleźć odpowiednik

fragolotta pisze:Witaj busybees! mam pytanie czy udało Ci się znaleźć jakiś środek na infekcje w Uk? Też mam kilka chorowitków i muszę coś zastosować....
Dziewczyny, jeszcze nie stosowałam ale już zamówiłampoccoyo pisze:O JA TEZ CHCETNIE COS ZANOWTUJE NA WSZELKI WYPADEK
sorki za kapsa![]()
![]()

Jest jeszcze koncentrat z którego wychodzi 15 litrów plunu do oprysku

obydwa warianty można kupić przez neta

Jeszcze chwilkę potrzymam Cię w niepewnościStorczykowa pisze:Tetraspisik C1.... Chciałabym mieć takie cudenko na parapecie... Mam nadzieję, że ty się pochwalisz swoim?

Zakup był zupełnie przypadkowy a lista jeszcze długaigor944 pisze:Bardzo mi się podoba jego kolor. Takiego jeszcze nie wiedziałem. A poza tym jest jeszcze bardzo
dużo pięknych falków i nie tylko. Powodzenia w hodowli i niech kolekcja się powiększa

Cieszę się że Ci się podoba i dziękuje za odwiedziny.