Asiu, ale ja nie mówię, że ja mam 700 odmian, tylko że zarejestrowanych odmian na świecie jest 700, nie licząc oczywiście nieskończonej liczby kundelków.
Ja z kolei na popołudniową wpadłam do ciebie .Piękne przedszkole fiołeczków i te dorosłe też śliczne .Mnie zdecydowanie najbardziej podobają się te dwu kolorowe a gdzie twoje storczyki czekam na zdjęcia
Elu, cieszy mnie, że lubisz takie seriale i postaram się ten mój kontynuować, ile się tylko da i dopóki was nie zanudzę. Ula - korzystaj ze ściągawki, bo naprawdę się sprawdza, i nie wydawaj więcej kasy, bo to forum służy przecież min. do wymiany. katarzynko - trochę storczyków wrzuciłam dziś do wątku Kwiatolandia aga -- nie kwitły, dopiero wszystko przede mną, na razie kwitną kundelki nuta - pudełka to ja też mam, pokazywałam na poprzedniej stronie, jak listki z nich wyjdą, będę tam trzymać buty uni -- odwiedzaj mnie częściej, bo my przeciez z tych samych stron
Wandziu, czy ty na co dzień piszesz kryminały ?...thrillery psychologiczne ?...lepsza jesteś od Hitchcocka umiesz dawkować napięcie Trzecias śliczniutki i niech kwitnie jak najdłużej. Mój jeden kundelek kwitł od marca do zeszłego tygodnia