Halinko czy Twoje trójsklepki masz posadzone w miejscach słonecznych
Moja coś nie bardzo chce kwitnąć,a jak już to tak późno,że nie zawsze zdąży
Perukowce przecudne
Halinko ciesze się, ze wszystko ok.ja też dziś z duszą na ramieniu odebrałam swoje wyniki - w normie czyli idziemy w o g r o d k i do roboty, pozdrawiam
I ja sie cieszę z Tobą, że wyniki są jak trzeba. Ciśnienie pewnie też z tych nerwów było wyższe. Może i ono teraz powróci do normy.
Zbieraj siły Halinko do następnego sezonu.
Halinko,przepraszam że tak zaniedbałam twój ogródek,ale nie mam teraz na nic czasu ,praca a po pracy obowiązki domowe,no i jeszcze ogródek,tylko te mokre i komarzyste dni nie dają nic zrobić,u Ciebie jak zwykle pięknie kolorowo,pozdrawiam cieplutko,a jeszcze wiesz nasionka maczków zgniły było tak mokro że nie zdążyłam zebrać PRZEPRASZAM
Kochani, witam serdecznie i dziękuję za odwiedzinki
Czasu ciągle mi brakuje, ale myślę, że jeszcze przyszły tydzień będę miała bardzo zajęty, a już od następnego tygodnia będę zostawiała ślady bytności w Waszych ogrodach
Halinko - hal1959 moje trójsklepki rosną w słonecznym miejscu, szczerze mówiąc, to nie mam pojęcia, jakich warunków one potrzebują Dostałam je jesienią tamtego roku i rosną jeszcze w przedszkolu
Halinko zostawiam ślad cieszę się że wszystko dobrze się skończyło teraz możesz na spokojnie zająć się np. ogrodem
Te trójsklepki to : niebieska "Hirta" a ta różowa " Seiryu" może przydadzą Ci się nazwy
Pozdrawiam
Halinko to jeszcze brakuje Ci żółtej trójsklepki.
Ja wiosną w tym roku nabyłam . Jeszcze u mnie nie kwitła ale ma być żółta.
Cieszę się razem z Tobą z poprawnych wyników.
Ja już od 6 lat jestem na lekach obniżających ciśnienie.
Nawet nie pokwapiłam się sprawdzić co jest powodem podwyższonego ciśnienia.
Szpitale i lekarzy omijam wielkim łukiem.
Nie wiem jak jeszcze długo z wszystkich dolegliwości będzie mnie leczył ogród i wnusio.
Halinko ale trójsklepki... pięknie wyglądają... Ja jakoś do takich egzotycznych roślinek nie mogę się przekonać.... boje się, że są kapryśne...
Kochana wszystko po malutku, by się stąd nigdzie nie wybieramy i spokojnie na Ciebie czekamy Zdrówko i czas da siebie ważniejszy
Halinko cieszę się ,że wyniki okazały się pomyślne dla Ciebie.Wiem jaka to ulga ,więc i mnie jest też lżej .A z serduchem i ciśnieniem to nie lekceważ -zawsze lepiej wcześniej zapobiec niż później leczyć.
Pozdrawiam