Trzymam kciuki,żeby Ci się jednak udalo
 Ja to już nawet nie probuję,bo stracilam chęc do fotosika i image..  :x

Ja to już nawet nie probuję,bo stracilam chęc do fotosika i image..  :x Weekend stanowczo zbyt szybko minął
  Weekend stanowczo zbyt szybko minął   

Miło mi gościć Cię
  Miło mi gościć Cię   Zapraszam częściej
  Zapraszam częściej
 Dziękuję. Mam nadzieję że amarylis w tym roku też tak będzie kwitł. Na razie same liście wypuszcza. Gazania to wspomnienie lata, które nieuchronnie odchodzi...
  Dziękuję. Mam nadzieję że amarylis w tym roku też tak będzie kwitł. Na razie same liście wypuszcza. Gazania to wspomnienie lata, które nieuchronnie odchodzi... . Ja jestem dziewczyna lata
  . Ja jestem dziewczyna lata    w sierpniu się urodziłam i zima to dla mnie najgorszy okres, wiecznie choruję. Życzę córce powrotu do zdrowia.
  w sierpniu się urodziłam i zima to dla mnie najgorszy okres, wiecznie choruję. Życzę córce powrotu do zdrowia.
 tylko że ja w czerwcu urodzona
  tylko że ja w czerwcu urodzona   ale zimy też nie cierpię brrrrr
  ale zimy też nie cierpię brrrrr  w końcu udałao Ci się wkleić foteczki
 w końcu udałao Ci się wkleić foteczki   amarylis bardzo ładny i to drugie słoneczko też
  amarylis bardzo ładny i to drugie słoneczko też   i
  i   dla dracenki
  dla dracenki  
 Foteczki są po ciężkich bojach z programami wczoraj nic a dziś bardzo szybciutko się dodały.
  Foteczki są po ciężkich bojach z programami wczoraj nic a dziś bardzo szybciutko się dodały.  

a po jakimś czasie wszystko było po staremu
  a po jakimś czasie wszystko było po staremu   

nic mi się po prostu nie che
  nic mi się po prostu nie che   nawet forum jakoś takie nudne mi się dziś wydaje
 nawet forum jakoś takie nudne mi się dziś wydaje   
   chyba chora będę
 chyba chora będę   

dla draceny.
 dla draceny. 

się o poranku.
  się o poranku.

.
 . ja też mam nadzieję że będzie kwitł w tym roku i jego obaj bracia też. Zapraszam
  ja też mam nadzieję że będzie kwitł w tym roku i jego obaj bracia też. Zapraszam