Steasi, a jaki kolorek budlei? Ja mam budleje, tylko mi chodziło o te odmiany rzadsze. Mam jasny lila i biały, a poluje na pomarańczowy i wersję z kol. liśćmi
Grażyno i Grażynko to kroplik mimulus "AURANTIACUS ORANGE", tak ja pelargonie trzeba przechowywać, ale pięknie kwitnie od czerwca, lubi cień i półcień, bardzo lubię ten kolor, gorzej będzie w tym roku z przechowywaniem, ale zrobię sadzonki też dla chętnych
Ciemnofioletowe odmiana 'Black Knight'.Dumna z niej jestem E ja tam jeszcze się taka wymagająca co do kolorów nie zrobiłam, bo to dopiero pierwsza.Potem to już coraz gorzej.Też miałam ochotę na pomarańczową ale dziś tak niechcący wyszło A z kolorowymi liśćmi nie widziałam jeszcze, ciekawa musi byc
Witaj Matemax co za roślinki pokazujesz nie znam takich a to ostatnie zdjęcie to piękny kolorek biały mam i niebieski ale takiego kolorku nie mam a i liście ma ładniutkie pozdrawiam
Bardzo ciekawy ten pomarańczowy kroplik.
Ja też mam kwiatek o tej nazwie, ale zupełnie inny - zimuje w gruncie, kwitnie na żółto i jest roślinką rabatkową.
Spróbuję wykorzystać Twój sposób rozmnażania begonii, pobiorę sadzonki z tych, które najbardziej mi się podobają i zobaczymy...może coś z tego wyjdzie.