Zobaczcie sami co wyprawia moja kobea

Iglaczki

Alinko dziękujęalinaK pisze:witaj Dzidziu twój watek ciągle mnie przyciąga wyglądem zaczarowanego ogrodu.tyle roślin tak skomponować na tym terenie to prawdziwa sztuka .piękne kompozycje
Jestes bardzo miłaLaViol pisze:Ślicznoty![]()
To jest dalia z nasionekIgnis05 pisze: A te czerwone, chyba dalie (zaraz pod fotką daturki) wyglądają super, jedna w jedną takie śliczne![]()
Wyprowadzam go od maleńkiej szczepki -, ma trzeci rokFRAGOLA pisze:Wszystkie roślinki piękne,ale ten hibuś na pięńku jest niesamowity![]()
Długo go maszCzy już takiego wielgusa zakupiłaś czy wychodowałaś z malucha
Nic specjalnego, wsadziłam go do ziemi "do kwiatów" dodałam torszke piaskuFRAGOLA pisze:A możesz mi powiedziec jak pielęgnujesz swojego hibcia że tak pięknie wygląda.Ja dziś kupiłam sobie małego hibusia i chciała bym się dowiedziec co lubi![]()
AniuAnna Guba pisze:Już masz miejsce na nowe rośliny , bo przysłałaś mi pół swojego ogrodu
Krysiu to pąki barbuli, przez ta pogode nie może się rozwinąć, ale możegoryczka143 pisze:DZIDZIU!
Czy te korale u barbuli to jej owoce czy forma kwiatów?
Moja Pinky winky to osesek , ale to bukietowa wiec kwitnie na nowych pędachalinaK pisze:no tak wyprowadzić hibka na drzewko to jest coś a hortensja ,co jej zaaplikowałaś że taka piękna.właśnie sobie sprawiłam pinky winky i limelight.ale ich chyba nie przycina się tak bardzo jak się chce mieć ładny krzew?,czy tak