o co chodzi z tym brudnym interesem???? też bym chciała zobaczyć

ale zabrzmiało nie?

Trzeba będzie poczekac na powtórkę.
 Trzeba będzie poczekac na powtórkę. 

Chyba 'Sterntaler' (?) One teraz z rudbekiami tworzą duże złociste plamy w ogrodzie.
  Chyba 'Sterntaler' (?) One teraz z rudbekiami tworzą duże złociste plamy w ogrodzie.

Nina Weibull obficie kwitnie,jej czerwień jest bardzo wyrazista ...podoba mi się...
 Nina Weibull obficie kwitnie,jej czerwień jest bardzo wyrazista ...podoba mi się...  W tym roku niestety mało kwitła ,ma teraz pąki,ale nie chcą się zanadto otworzyć...
 W tym roku niestety mało kwitła ,ma teraz pąki,ale nie chcą się zanadto otworzyć... 

Już sobie tą rabatę wyobrażam, a jakbyś chciała szałwi omszonej sadzonki, to śmiało, bo wysiałam i jest jakieś 60 sadzonek, tylko uprzedzam, że małe, tego roku siałam, ale ona bardzo szybko się rozrasta. Jak chcesz, to daj znać, albo jak wiesz, kto by chciał. Jutro pokażę fotkę, jak wyglądają, oczywiście wiosną też będą
 Już sobie tą rabatę wyobrażam, a jakbyś chciała szałwi omszonej sadzonki, to śmiało, bo wysiałam i jest jakieś 60 sadzonek, tylko uprzedzam, że małe, tego roku siałam, ale ona bardzo szybko się rozrasta. Jak chcesz, to daj znać, albo jak wiesz, kto by chciał. Jutro pokażę fotkę, jak wyglądają, oczywiście wiosną też będą  U mnie róże właśnie powtarzają kwitnienie, na szczęście mączniak ich nie dopadł, ale ostróżki, co obok rosły musiałam ściąć. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie!
 U mnie róże właśnie powtarzają kwitnienie, na szczęście mączniak ich nie dopadł, ale ostróżki, co obok rosły musiałam ściąć. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie!
 .
 .