no ja niestety nic nie upolowałam,wszystko rozdrapali
 wróciłam z wojaży  Biedronkowych
 wróciłam z wojaży  Biedronkowych   i też nic
  i też nic   byłam w 3! Fiołki jak po gradobiciu albo wcale. Widziałam tylko jedna różyczkę ale w opłakanym stanie i jednego ładnego białego fiołka tylko nim doszłam to wyrosła przede mną jakaś babka i zwinęła mi go sprzed nosa
 byłam w 3! Fiołki jak po gradobiciu albo wcale. Widziałam tylko jedna różyczkę ale w opłakanym stanie i jednego ładnego białego fiołka tylko nim doszłam to wyrosła przede mną jakaś babka i zwinęła mi go sprzed nosa  . Myślałam że na pocieszenie pojadę do obi i złość we mnie wzrosła. Fiołki 12 zł najtaniej i to takie niezbyt zachwycające. Beniaminki takie już większe 245 zł
 . Myślałam że na pocieszenie pojadę do obi i złość we mnie wzrosła. Fiołki 12 zł najtaniej i to takie niezbyt zachwycające. Beniaminki takie już większe 245 zł   . Widziałam tylko małą oplątwe za 9,90 ale już kwiatki puszczała a wiem że jak u koleżanki zaczęła puszczać to zaraz umarła. Tak więc wróciłam z pustymi rękoma.
 . Widziałam tylko małą oplątwe za 9,90 ale już kwiatki puszczała a wiem że jak u koleżanki zaczęła puszczać to zaraz umarła. Tak więc wróciłam z pustymi rękoma.    
   . Pełno dziś w obi widziałam kwiatów które już do niczego praktycznie się nie nadawały. Były też takie do reanimacji ale też w opłakanym stanie i wszystko po 10 zł. Kiedyś bawiłam się w reanimację i kupowałam takie "okazy" nie zawsze udzielenie im pierwszej pomocy przynosiło upragniony skutek więc już tego nie robię. Ale czy w supermarketach nie przesadzają z cenami? jeszcze za 2, 5 zł kupiła bym. Przecież te kwiaty i tak i tak trafią do kosza kończąc tam swój żywot więc sklep i tak ma straty
 . Pełno dziś w obi widziałam kwiatów które już do niczego praktycznie się nie nadawały. Były też takie do reanimacji ale też w opłakanym stanie i wszystko po 10 zł. Kiedyś bawiłam się w reanimację i kupowałam takie "okazy" nie zawsze udzielenie im pierwszej pomocy przynosiło upragniony skutek więc już tego nie robię. Ale czy w supermarketach nie przesadzają z cenami? jeszcze za 2, 5 zł kupiła bym. Przecież te kwiaty i tak i tak trafią do kosza kończąc tam swój żywot więc sklep i tak ma straty   

Ja niedawno byłam w LM i to samo,pełno zdechlaków,takim którym juz nic nie pomoże i takie które maja jakąś szansę odnowy a ich ceny takie wysokie,że aż mózg się lasuje
 Ja niedawno byłam w LM i to samo,pełno zdechlaków,takim którym juz nic nie pomoże i takie które maja jakąś szansę odnowy a ich ceny takie wysokie,że aż mózg się lasuje  Ale widac taka ich polityka....
 Ale widac taka ich polityka....
 Dziękuję za odwiedziny. Oj do buszu to mi daleko tym bardziej że mam na prawdę mało miejsca a okna od wschodu
 Dziękuję za odwiedziny. Oj do buszu to mi daleko tym bardziej że mam na prawdę mało miejsca a okna od wschodu   Gratuluje zakupu hibiskusa u mnie Tesco nie ma, LM i Castoramy też nie, I Kauflandu też.
  Gratuluje zakupu hibiskusa u mnie Tesco nie ma, LM i Castoramy też nie, I Kauflandu też.

troszkę niezadowolona jesteś,podobnie jak ja,zresztą czytalas u mnie w watku. Też nic ciekawego nie było..
 troszkę niezadowolona jesteś,podobnie jak ja,zresztą czytalas u mnie w watku. Też nic ciekawego nie było.. i tego fiołeczka rozow-białego..u mnie niestety takiego nie było
  i tego fiołeczka rozow-białego..u mnie niestety takiego nie było   ...kupiłam niebieskiego z obwódka bialą
 ...kupiłam niebieskiego z obwódka bialą  
 A u mnie nie było w obwódkami. Wczoraj spotkałam tylko takiego dziś już nic ciekawego
  A u mnie nie było w obwódkami. Wczoraj spotkałam tylko takiego dziś już nic ciekawego   na szczęście żółwiś poprawia mi humor
  na szczęście żółwiś poprawia mi humor  

swietny jest
 swietny jest  

jestem 1 raz u ciebie,i z pewnością nie ostatni
  jestem 1 raz u ciebie,i z pewnością nie ostatni  przejrzałem wątek od 1 strony,masz podobnie jak ja,ja odwiedzam biedronke regularnie kilka razy w tygodniu w poszukiwaniu nowych roślin,a co tydzień coś kupuje choć też nie zawsze ale jednak często,prawie wszystkie kwiaty mam właśnie z biedr. i nie narzekam,jeszcze nigdy nie zdarzyło kupić mi się chorej bądż uszkodzonej roślinki i do tego często tam przeceniają kwiaty,pewnie cię zanudziłem,
  przejrzałem wątek od 1 strony,masz podobnie jak ja,ja odwiedzam biedronke regularnie kilka razy w tygodniu w poszukiwaniu nowych roślin,a co tydzień coś kupuje choć też nie zawsze ale jednak często,prawie wszystkie kwiaty mam właśnie z biedr. i nie narzekam,jeszcze nigdy nie zdarzyło kupić mi się chorej bądż uszkodzonej roślinki i do tego często tam przeceniają kwiaty,pewnie cię zanudziłem,  więc teraz pochwale twoją bogatą i kolorową kolekcje,jest piękna
 więc teraz pochwale twoją bogatą i kolorową kolekcje,jest piękna  

objeździłam trzy najbliższe Biedronki i z każdej z nich wyszłam z innym kolorowym fiołeczkiem
  objeździłam trzy najbliższe Biedronki i z każdej z nich wyszłam z innym kolorowym fiołeczkiem   oczywiście było jeszcze kilka innych kolorów, ale takie już mam. Zgadzam się z Tobą odnośnie "dbania" o kwiatki w tego typu sklepach...jeden z zakupionych przeze mnie fiołków, był akurat po podlaniu...za wózkiem ciągnęła się smuga wody...eh, brak słów
  oczywiście było jeszcze kilka innych kolorów, ale takie już mam. Zgadzam się z Tobą odnośnie "dbania" o kwiatki w tego typu sklepach...jeden z zakupionych przeze mnie fiołków, był akurat po podlaniu...za wózkiem ciągnęła się smuga wody...eh, brak słów
Szkoda, że nie udało Ci się zrobić żadnego udanego zakupu.kkasia007 pisze:wróciłam z wojaży Biedronkowych
i też nic
byłam w 3! Fiołki jak po gradobiciu albo wcale. Widziałam tylko jedna różyczkę ale w opłakanym stanie i jednego ładnego białego fiołka tylko nim doszłam to wyrosła przede mną jakaś babka i zwinęła mi go sprzed nosa
. Myślałam że na pocieszenie pojadę do obi i złość we mnie wzrosła. Fiołki 12 zł

Witam Serdecznie. Bardzo się cieszę że do mnie zajrzałeś i wcale mnie nie zanudziłeś, Biedronkę lubię głównie za ceny kwiatuszków, które nigdy nie są wygórowane. Dziękuję za odwiedziny i pochwalenie kolekcji.
 Witam Serdecznie. Bardzo się cieszę że do mnie zajrzałeś i wcale mnie nie zanudziłeś, Biedronkę lubię głównie za ceny kwiatuszków, które nigdy nie są wygórowane. Dziękuję za odwiedziny i pochwalenie kolekcji.   
  i drobne monetki nie brzęczą a jaka radość dla oczu
  i drobne monetki nie brzęczą a jaka radość dla oczu   Ja w sumie byłam w 5 biedronkach i doszłam do wniosku że chyba wszyscy forumowicze byli w nich przede mną bo już nic ciekawego nie znalazłam. Iwonko kiedy założysz swój wąteczek? Dziękuję za odwiedziny
 Ja w sumie byłam w 5 biedronkach i doszłam do wniosku że chyba wszyscy forumowicze byli w nich przede mną bo już nic ciekawego nie znalazłam. Iwonko kiedy założysz swój wąteczek? Dziękuję za odwiedziny 
     za odwiedziny
  za odwiedziny