Witaj Wiosenko
Piękne juki a wcześniej lilie.
Każdy z nas ma zawsze jakieś braki na działeczce czy w ogrodzie nie tylko ty
Teraz też masz ładnie, jest pora sadzenia, zajrzyj może jakieś roślinki zechcesz.
Tylko musisz napisać, że coś chcesz
Pozdrawiam.
WITAM
Byłam w niedzielę na działeczce.Pogoda super. W lasach szaleństwo grzybobrania .Ludzi chodzą w prawo ,w lewo i w poprzek,targając kosze z grzybami .Nie pamiętam takiego wysypu grzybów.
Piękne u Ciebie liatry i to jeszcze u kompozycji fioletowo-białej
Grzybów w ubiegłym roku było, jak na lekarstwo, więc w tym roku wysyp i dobrze bedą do świątecznego barszczu i pierogów
u mnie też wysyp grzybów , dzisiaj byliśmy na podgrzybkach zebraliśmy z 10 litrów .. ale gorzej z czyszczeniem takiego drobiazgu .. ale mam już spory zapas na zimę a najważniejsze że odprawiona zachcianka byłam w dużym lesie , gdzie jest też dużo ludzi ale i dużo grzybów ..
mnie się podoba ten wysoki zielony berberys , jeszcze takiego nie spotkałam u nas w sprzedaży ..
ELSI to berberys ERECTA jesienią przebarwia sie na na jaskrawo czerwony Dorasta prawdopodobnie do 1,5m i można go przycinać jak każdego berberysa .Na pewno go przedstawię w takich barwach ale musimy jeszcze poczekać.
KASIU dzięki za pochwały .To zdjęcia wykonane przez moją córkę . Każdy na działce znajduje zajęcie dla siebie i tak niech zostanie.
Bardzo ładna ta rabata. Berberys ładnie się komponuje.
Mówisz, że córci zostawiasz fotografię nie wpajasz jej miłości do grzebania w ziemi
Ale fotografia jej ładnie wychodzi, pewnie uzdolniona plastycznie.