Nieśmiało przedstawiam......
Dziękuję wszystkim za dobre słowa....
Bonuś.....nie było strasznie drogie....w sklepach nie znalazłam poniżej 44 zł i to za prawie padlinę bez kwiatów ....to akurat na allegro kupiłam ...trochę się bałam transportem...bo to co za oknem
ale gościówa od której kupiłam i jedno i drugie pięknie zapakowała i nic się nie stało...różowe jest malutkie 7,99 zł + koszty przesyłki 8 zł, a to co na fotce to w sumie z przesyłką 24 zł....tak ze nie jest jeszcze tak źle 
Bonuś.....nie było strasznie drogie....w sklepach nie znalazłam poniżej 44 zł i to za prawie padlinę bez kwiatów ....to akurat na allegro kupiłam ...trochę się bałam transportem...bo to co za oknem

Regulamin zabrania linków bez zgody
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 wrz 2007, o 19:36
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
to faktycznie cena przystępna bo anturia w sklepach czy kwiaciarniach na ogół są bardzo drogie,ja dawno temu za swoje malusieńkie czerwone zapłaciłam 25zł(kupiłam sobie 1,5 roku temu na imieniny) i dodam ,ze warto je kupić bo u mnie niestrudzenie kwitnie prawie bez przerwy,tylko lubi wilgotne powietrze,nie za dużo nawozu i jest ciepluchem....
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewuniu, nigdy niczego nie kupowałam na allegro, czy rzeczywiście zakupiona roślina, jest taka jak na zdjęciu w ofercie?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki