Tą żabą, to mnie zastrzeliłaś

Żaba i wspinaczki wysokogórskie

Halinko, piękna ta jabłonka i muszę przyznać.. smakowita

Rewelacyjne ujęcie
 Rewelacyjne ujęcie  Nie wiem dlaczego ale mam słabość do żab i odkąd moja kocica straciła zainteresowanie nimi, jest coraz więcej płazów w ogrodzie
  Nie wiem dlaczego ale mam słabość do żab i odkąd moja kocica straciła zainteresowanie nimi, jest coraz więcej płazów w ogrodzie  
  Musi koniecznie wrócić na moje rabatki (wyginęły mi)
 Musi koniecznie wrócić na moje rabatki (wyginęły mi) teraz ich nie widzę
  teraz ich nie widzę  a tez je lubię... ogromne i piękne masz liatry, moje niestety tez się pokładają... może za płytko je sadzę... bo prawie na równi z ziemią? A acidantera kiepsko mi się przechowała, zostały małe cebulki zdrowe ale nie kwitną... Co do mieczyków mam wrażenie że w tym roku u większości obrodziły... moje nawet małe cebulki kwitną pięknie i wypuszczają nawet po kilka kwiatów
 a tez je lubię... ogromne i piękne masz liatry, moje niestety tez się pokładają... może za płytko je sadzę... bo prawie na równi z ziemią? A acidantera kiepsko mi się przechowała, zostały małe cebulki zdrowe ale nie kwitną... Co do mieczyków mam wrażenie że w tym roku u większości obrodziły... moje nawet małe cebulki kwitną pięknie i wypuszczają nawet po kilka kwiatów   A jabłonka bardzo fajna... ale na prawdę nie można jeść jabłek? Dziwne to dla mnie....
 A jabłonka bardzo fajna... ale na prawdę nie można jeść jabłek? Dziwne to dla mnie....

.
 . ,może zima wymroziła
 ,może zima wymroziła  
  ,jednak i tak mało w tym roku jej zakwitło
 ,jednak i tak mało w tym roku jej zakwitło   

.
 . 

.Halinko czy ty uzywaz jakiegos programu do obrobki zdiec ?
 .Halinko czy ty uzywaz jakiegos programu do obrobki zdiec ?

.Żebym wiedziała,że się tak rozrośnie,posadziłabym w innym miejscu,bo zagłuszyły rosnące tam żurawki
 .Żebym wiedziała,że się tak rozrośnie,posadziłabym w innym miejscu,bo zagłuszyły rosnące tam żurawki  ,chociaż i tak sobie radzą
 ,chociaż i tak sobie radzą  .
 . .Może dlatego,że jest w cieniu ,mam je pierwszy raz,
 .Może dlatego,że jest w cieniu ,mam je pierwszy raz, 

.
 .

.
 . 

,ten mój łan szałwii powstał 3 maleńkich siewek
 ,ten mój łan szałwii powstał 3 maleńkich siewek