No nie wychodzi na to że nie mam silnej woli

dzisiaj byłam w Manufakturze a tu same pokusy jak nie kwiaciarnie to markety i zaniosło mnie do L.M. opierałam się jak mogłam ale wzrok mój ciągnął w stronę storczyków.I oczywiście wygrał, podeszłam, podziwiam i gdzieś z tyłu widzę dendrobium ,myślę sobie przecież mam dwa ,zapaliła mi się w głowie

no ale takiego nie, biały z różowym środkiem przecież chciałam takiego

u Wioli bardzo mi się podobał.Ten co prawda nie jest takiej odmiany ale go przypomina .Wzięłam jedna gałązka już przekwita na drugiej są pączki ale jeden już się nie rozwinie.Ooo co moje oczy widzą

całkowicie nowa gałązka , ale nie jeszcze odstawiłam go z powrotem .Poszłam popatrzeć po doniczkach i takich tam .Myślę jak będzie stał (a przecież wiem że będzie, bo kto chce kwiatka który przekwita

) to go biorę .I już jest mój, kupiłam od razu większą doniczkę jutro wsadzam wszystkie trzy razem
[img]http:%20%20%20//images36.fotosik.pl/197/3e45d0872fb36ca7med.jpg[/img] 
I wiecie co ciekawe teraz mam trzy dendrobium i wszystkie się różnią no rzecz jasna kolorem ale i wielkością od mężusia(całusek) ma największe kwiaty a dzisiejszy (jeszcze nie ma imienia)najmniejsze poczekamy

i zobaczymy czy pachnie bo różowy (cukiereczek) tak.