Kwiatoterapia u Asi

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
jola1010
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 18:39
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kwiatoterapia u Asi

Post »

Witam właścicielkę :tan i pozdrawiam śliczne "cudaczki"
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Nie mogę się napatrzeć na te Twoje rabaty. Postaram się zrobić podobną tam gdzie butla stała. Chciałam najpierw posadzić rh, ale tm za długo jest słońce. Więc jeśli pozwolisz to stworzę coś podobnego.
Jakie róże tam kwitną?
krzysztof01
1000p
1000p
Od: 17 mar 2010, o 12:18
Kontakt:

Post »

Piękna rosplenica :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Asiu, Twój ogród mnie zachwyca ;:167
Awatar użytkownika
gosia22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2009, o 09:51

Post »

Aniu fajnie ze wróciłaś :tan Ogród masz super, bardzo mi się podoba ścieżka zygzakowa.Masz pełno traw ostatnio są na bardzo w modzie chyba się skusze. Ta na 2 zdjęciu jest śliczna.

Waciki są genialne, moje kury wypuściliśmy w ogród. Niestety trzeba je pilnować bo zjadają nam pomidory ale... ha ha tylko te czerwone , nie dojrzałych nawet nie dotkną. Nie lubią ślimaków paskudy ! Sussex ma królewskie podniebienie i zjada tylko jedzenie ugotowane warzyw nie ugotowanych nie dotknie (oprócz pomidorów) , a tak w ogóle to się przechadza po ogrodzie i nawet glisty nie dotknie. A tam... szkoda gadać ! :lol:
Awatar użytkownika
asia0809
1000p
1000p
Od: 27 lut 2007, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jolu, miło mi niezmiernie a cudaczki machają do Ciebie skrzydełkiem

Gosiu, nie wiem, który fragment masz na myśli. Na tych ostatnich zdjęciach jest Leonardo z Bonicą i Heidi Klum, Bailando i NN w pojedynkę, Elmshorn z Lion Rose i Larissa z lawendą.

Krzysiu, :D

Monia, dziękuję i z wzajemnością ;:196

Gosia22, ta trawka ro rozplenica, a na żywo wygląda jeszcze fajniej. Polecam. Widzę, że te twoje kury to prawdziwa arystokracja. Francuskie pieski :;230 . Moje kury mają bzika na punkcie owoców. Aż się boję co będzie w grudniu, skąd ja im wtedy wezmę arbuza, borówki albo czereśnie. Moje też nie jedzą slimaków za to po mrówkach nie ma śladu. Jak widzą mrówki to im się włącza jakieś turbo i wymiatają jak odkurzacze.

Nie sądziłam, że we wrześniu róże mogą jeszcze tak zachwycać. Już nie mogę doczekać się dostawy. A czekam na 23 nowe królewny :tan . Tymczasem dzisiejsze piękności:
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No i pokazujesz wszystkie w moich ulubionych różowych kolorach, a ja przecież różu nie lubię :roll: :D
No ale wzięło mnie na poważnie.
Chciałabym stworzyć też taka rabatkę z cieplejszymi kolorami, ale jakoś miejsca nie widać. Bo przecież nie wsadzę nagle takiej rabaty pomiędzy juz 2 istniejące w różach i fioletach.
Patrząc na Twoje zdjęcia ponownie, coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu o słuszności mojej ściągi :D
Awatar użytkownika
Anya
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 5 gru 2006, o 14:54

Post »

Witaj Asiu!
Dziękuję za odwiedziny w moim ogrodzie i pozostawiony tak miły ślad w księdze gości :D
On mnie skłonił do poszukiwań Twojego wątku ogrodowego. Bardzo szczęśliwie się to dla mnie złożyło, bo mogłam oczy nasycić CUDNYMI zdjęciami, poczytać lekkie i zabawne teksty, zobaczyć zwierzaczki - ze szczególnym uwzględnieniem Wacików i... mogłabym dalej tak wymieniać.
Asiu droga, masz prawdziwy talent do tworzenia wspaniałych opisów i obrazów! Będę zaglądać i śledzić różaną pasję i poczynania kurek.
I nie tylko :lol:

Z wrażenia zapomniałabym pochwalić - masz piękny ogród! Spacer po nim, to wielka przyjemność.
Pozdrawiam, Anna
Wszystko czego potrzebujesz to dom pełen książek i ogród pełen kwiatów.
Awatar użytkownika
Zielona_Ania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2010, o 17:40

Post »

Asiu, pięknie określiłaś stosunek kur do mrówek :;230 Ja tak właśnie ostatnio likwidowałam nadmiar mrówek- dwie kury z wybiegu przynosiłam w strategiczne miejsce i jak ręką odjął.
Trawy masz piękne, z różami się zadziwiająco dobrze komponują.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No nie mogę, a ja mam pełen trawnik mrówek. Czy ktoś wypożycza takie mrówkojady?
Awatar użytkownika
asia0809
1000p
1000p
Od: 27 lut 2007, o 00:34

Post »

Anya, dziękuję za odwiedziny. Twoje słowa sprawiły mi dziś dużą radość. Dziękuję.
Właśnie jestem w trakcie czytania Twojego wątku. I choć zauważyłam, że już jest zamknięty, to i tak z chęcią prześledzę fragment jego historii. Aniu, zapraszam do odwiedzin, będziesz zawsze miłym gościem.

Aniu Zielona, mnie też trawy z różami przypadły do gustu, szczególnie, że wspaniale maskują niezbyt ciekawe "podwozie" róż parkowych. No i kołyszą się takie oszronione przez całą zimę, tworząc fajny nastrój.

Gosiu, jak będziesz w desperacji to wpadnę do Ciebie z mrówkojadem :;230 . A tak serio, to może warto rozważyć zakup jakiejś kurki?
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52

Post »

No to i u mnie przydały by się takie kurki mrówkojady ;:224 :D
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
Zielona_Ania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2010, o 17:40

Post »

Asiu, dieta kurza zimą to wyzwanie. Ja spróbuję przechować dynie i cukinie - będą sobie dziobać po rozkrojeniu. No i tarte warzywa- np, marchewka, pietruszka. Na owoce nie mam pomysłu- chyba tylko jabłka :)
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu myślę, że mój pies nie zdzierżył by wacików na grządkach. Dlatego w grę wchodzi tylko wypożyczenie :D
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Te ostatnie piękności są naprawdę piękne! "Chodzą za mną" takie bladziutkie, stonowane różyczki. Tylko wciąż nie wiem gdzie bym je ewentualnie posadziła. Niestety u mnie "niepodzielnie panuje" Pink Peace, która nie wiem kiedy wyrosła na wielki krzaczor obsypany obficie "żarówiastymi" kwiatami :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”