Naprawde chcesz ciachnąc ginurkę?? super! chętnie naprawdę,mama sie ucieszy!
Ewelinko a moge sobie przejrzec na spokojnie twoja galerię ,może wleci mi cos w oko??
Ten filek jest rewelacyjny
Czy Twoja ginura też tak chce kwitnąć jak moja??Bo ja ostatnio jestem na etapie uszczykiwania pączków.Sczaiła się,że tego nie chcę i pączków puszcza masę...
Generalnie jak zawsze piękne kwiaty !!! W pokoju masz taki sam busz jak i ja... tylko u mnie brak kwietników bo bym trochę miejsca zaoszczędził...
Mirku,muszę tę ginurke obejrzeć dokładnie,ta nawet rośnie bo wczesniej zalałam.Czesto mi się to zdarza,tak jak z moja wielką monsterą ,polowe juz wywaliłam,Ale odbija powolutku ,
W pazdzierniku wyjezdzam na spoznione wakacje na 2 tyg,to znowu będzie susza,Musze siostrę zatrudnić
Mirku u Ciebie busz ,ale masz same wielkie kwiaty,moje to małe jeszcze
Teraz to już na pewno nie będzie żadnej drzemki Piękny ten Twój busz Ginurka od Ciebie radzi sobie u mnie dobrze i reo też Będę obserwować i czekać, aż będą tak wielkie, jak u Ciebie
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
A ja jeszcze nie do końca, ale jak włosy mi wyschną, to już będzie całkiem dobrze ;) Ciekawe tylko, czy pogoda dopisze Pomimo tego zadaszenia nad widownią, wolałabym, żeby nie było deszczu ;)
Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"... Iwona
Nadarzyła się okazja, więc może się uda W każdym razie musimy pamiętać o pozdrowieniu Thomasa Wczoraj wygrałam wejściówki na Kombii ;) Może też się wybiorę, ale to za jakiś czas dopiero ;)