Andrzeju zobaczyłam Twój winnik.
Jest śliczny. Mój ma mniej takich ładnych mozaikowych liści, jest bardziej zielony i owocki mniejsze, może dlatego, że rośnie w półcieniu.
Pozdrawiam.
Aneczko- Ania DS moja budleja ma 2 rodzaje liści, na jednych gałązkach białoobrzeżone, a na innych zielone, ale Krzysio wyjaśnił dlaczego.
Dzękuję za odwiedziny i pozdrawiam.
Lawendo witaj. Cieszę się, że mnie odwiedziłaś i dziękuję za miłe słowa.
Muszę Ci się przyznać, że nie zwróciłam na to uwagi,

może wykręcają się do ściany, szukając cieplejszego miejsca, jak pojadę na działkę, to sprawdzę.
Pozdrawiam serdecznie.
Krzysiu ja także kocham rośliny, ale dużo jeszcze o nich nie wiem, cieszę się, że są osoby na Forum od których dużo się uczę, np od Ciebie.
Jak myślisz, czy ta budleja mi całkiem zzielenieje?
Aneczko- Ankha dziękuję za odwiedziny i tyle miłych słów.
Myślę, że kiedyś będzie okazja, jeśli zechcesz odwiedzenia mojego ogrodu, choć w rzeczywistości wcale nie jest ładny, niedopracowany, tak jak bym chciała.
Ty także masz piękne, unikalne rośliny, których ja nie mam, tylko nie myśl, że chcę od Ciebie coś wysępić.
Pozdrawiam serdecznie.
Izuniu- [IZA] Dziękuję za odwiedziny i miłe słowa. Cieszę się, ze odnalazłaś mój wątek.
Pozdrawiam serdecznie.
Agniesiu- Aage dziękuję za odwiedziny.
Winobluszcz Star Showers ma biało- zielone listki, które jesienią różowieją, jest to nowo posadzona roślina, w czerwcu, ale już dużo urósł, ciekawe jak będzie z zimowaniem.