Moje małe królestwo - piku
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bardzo rozsądne podejście!piku pisze:Dorotko- moje korzenie są po prostu wypłukane przez deszcz i nic poza tym, jak się zniszczą poszukam nowych, przecież aranżację ogrodu trzeba też czasem zmienić, to coś tak jak wymiana mebli w mieszkaniu

A ja, dołożyłabym jeszcze (w moim przypadku) 2 punkty:
1. I tak jest dosyć roboty z pielęgnacją roślin
2. "Surowe", wyglądają bardziej naturalnie

Jestem pierwszy raz u Ciebie i muszę powiedzieć ,że masz piekny ogród a skalniak na skarpie super.Kapitalne są wszystkie kompozycje z korzeni .Smok...jak prawdziwy
A wracając do chryzantem. Rzeczywiście mają "specyficzny "zapach ,ale nie wszystkie.Ja mam np.chryzantemy jasnoróżowe,które naprawdę ładnie pachną . Ich zapach jest taki cytrynowo miodowy.

Jak zwykle z zachwytem ogladam Twój ogród i zdjęcia.
Super Smok Śląski.
A lodowe berło, to istne arcydzieło.
Takie różyczki z liści nauczyłam się robić w tym roku (byłam z zerówką na wycieczce i nauczycielka pokazywała, więc pilnie się przyglądałam), zdobiły pokój, ale syn z mężem grali w piłkę nożną pokojową i już po ozdobie.
Ale w przyszłym roku zrobię nowe.
Pozdrawiam.

Super Smok Śląski.

A lodowe berło, to istne arcydzieło.

Takie różyczki z liści nauczyłam się robić w tym roku (byłam z zerówką na wycieczce i nauczycielka pokazywała, więc pilnie się przyglądałam), zdobiły pokój, ale syn z mężem grali w piłkę nożną pokojową i już po ozdobie.

Ale w przyszłym roku zrobię nowe.

Pozdrawiam.