Oj upycham, upycham
Mam kilka niecnych planów
Na pierwszy ogień ogień poszła irga, która trochę przemarzła tej zimy i teraz jakoś dziwnie straciła na objętości
W tej chwili mam niezłe pobojowisko
"Żyj prosto. Konsumuj mniej. Myśl więcej...", "Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym."
Aktualny Niedoskonały, ale mój cz.2
Witaj Violu!
Piękny ogród! Magnolia Siebolda ładnie Ci zakwitła. Dzisiaj zobaczyłam na mojej jeden pąk kwiatowy, ale się ucieszyłam
Pozdrawiam serdecznie
Ja swoją irgę też porządnie przycięłam i zrobiłam nową rabatkę i jeszcze ja przytnę, żeby zmieścić za nia różę. Już nie mogę doczekać sie przyszłego roku, żeby zobaczyć jaj to wszystko razem będzie wyglądał. Liliowce oczywiście tez tam umieściłam
Witaj Łano i dziękuję
Z magnolii radość podwójna... bo i pierwszy rok kwitnie i niespodzianka, bo miała być gwiaździsta, a tu Siebolda Gosiu Jestem pewna, że będzie pięknie.... dzięki temu, że masz kilku ulubieńców jest bardziej urozmaicony ..... bo ja przyciachałam irgę na korzyść liliowców
"Żyj prosto. Konsumuj mniej. Myśl więcej...", "Być człowiekiem znaczy: każdego dnia starać się być lepszym."
Aktualny Niedoskonały, ale mój cz.2
Dla mnie najważniejsze jest, żeby ciągle coś kwitło. Nie pozbawiałabym sie kwiatów dla ulubieńców. Dlatego muszę tak mieszać rośliny, żeby cały czas było kolorowo.
Dla niego biżuterii może nie być
Bardziej lubi ogrody formalne. Takie przystrzyżone, poukładane. Iglaki, kolor jedynie liści krzewów. Bukszpany, ligustry. Wszystko oprócz kwiatów. Może gdzieniegdzie. Ja swój ogród zawaliłam kwiatami i to juz mu się nie podoba