Tajko witaj w moich skromnych progach

Aniu ja Ci życzę aby jak najszybciej twój perukowiec pokazał peruczki. Mój leniuch tkwi u mnie na pewno czwarty sezon - nadal nic. A piszą że on taki niewymagający......anka_ pisze:Marysiu do tych "czerwińskich klimatów" to mamy kawałek, ale lubię tam jeździć. Jest tam klasztor salezjanów i mają piękny ogród.
Kilka dni chłodniejszych to człowiek nadrobił trochę zaległości, a tu znowu gorąco. Czeka kilka nowych nabytków do wsadzenia, a to jeden z nich (mam nadzieję, że mu się u mnie spodoba i za kilka lat zachwyci mnie swoją peruką
)
Marysiu -amba19 pisze: ... Mój leniuch tkwi u mnie na pewno czwarty sezon - nadal nic. A piszą że on taki niewymagający......
Witam, jeśli to odmiana Royal Purple to lepiej się tak bardzo na peruki nie nastawiaj.
Sylwku tak to jest Royal Purple, ale nie wiem co jest z nim nie tak????sylwekw pisze: Witam, jeśli to odmiana Royal Purple to lepiej się tak bardzo na peruki nie nastawiaj.
anka_ pisze: Z tym perukowcem to oczywiście żartowałam
Oj Iwonko, ładnie to tak kręcićiwa27 pisze:Aneczko jakie ty śliczne zdjęcia gości zamieszczasz. Zawsze zazdroszczę takich zdjęć, bo mnie się jeszcze nie udało zrobić takich.