Jolu, nie ma problemu - następnym razem się uda
A wiesz że koło Ciebie jest fajna szkółka? Nie wiem, czy jeździsz tamtędy ale z Oleśnicy jest droga do Wrocławia przez Kiełczów. Polecam się zatrzymać w miejscowości Pietrzykowice, bo właścicielka bardzo miła i jest co oglądać (ogródek pokazowy) o zakupach nie wspomnę
Joluniu jestem w szoku na widok Twojego jeziora i kąpiących się w nim dzieci , rewelacja
Maluszki muszą być przeszczęśliwe
Różyczki prześliczne i wciąż tak obficie kwitną.
Ja to przez ostatni czas zimna i niepogody mam naprawdę wrażenie, ze to już jesień i wierzyć mi się nie chce, że jeszcze jest lato i NIBY ma być ciepło
Ja też jestem pod wrażeniem jeziorka, to była super inwestycja jak się patrzy na dzieciaki
Joleńko, teraz duużo słoneczka, żebyście jeszcze mogli korzystać w tym roku
Dawidzie dziękuję fajnie że róże tak długo kwitną .....
Wiolu ponoć mają być rybki...mam nadzieje że można będzie zorganizować jakieś zawody
Jacku dziękuje wiesz że nie wiedziałam o tej szkółce.....tak szczerze jeszcze nigdy nie byłam w szkółce.... mam nadzieję że to nadrobię.
Trzynasteczko ciesze się że mnie odwiedziłaś super że moja róże Ci się podobają
Agniesiu tak dzieci są przeszczęśliwe ja też mam nadzieję że jeszcze będzie pogoda, od dwóch dni juz podpalam w domku bo zimno a dziś w tv słyszałam że w górach mogą być opady deszczu ze śniegiem masakra....
Elunia staw robi wrażenie ale jak się w kolo zagospodaruje teren dopiero będzie ładnie
Anuś oj bardzo bym chciała jeszcze z dziećmi się pokąpać ale patrząc na tę pogodę chyba to już nie będzie możliwe a słoneczka jak najbardziej
Joluś ładniutko i kolorowo jeszcze u Ciebie
U mnie od rana ciepło i słonecznie , takiej pogódki życzę Tobie i Twojej rodzince na weekend i kolejne dni
Zostawiam buziaki