Aniu mam nadzieję że wróciłaś na giełdę i kupiłaś wisterię.Jak sama powiedziałaś kuj żelazo póki gorące.Najlepiej zrobić podporę metalową będzie pewniejsza.
Jadziu spotkanie z Olą było bardzo udane.Szkoda że takie krótkie, ale mam nadzieję powtórki w przyszłym roku.Hibiskusa bagiennego sobie kup nie jest kłopotliwy.Co do powojników to wprawdzie kwitną ale ich kwitnienie jest już słabe.Jedyny clematis który jest obsypany ciągle kwiatami to Cassandra dzisiaj zrobiłam jej zdjęcie, nawet te ulewy które przez Cieszyn przeszły jej nie zaszkodziły.Ma jeszcze wiele pączków.
Agnieszko tak te sadzonki clematisów które ostatnio kupiłam były dorodne.Natomiast hibiskusy mnie też zachwycają nie zawiodłam się jak na razie na nich.
Aniu moja passiflora rośnie w donicy i podwiązałam ją do pergoli ma dużo pączków ale jak będzie dalej tak zimno to nic z tych kwiatów nie będzie.
Olu wyszły na murek ale jeszcze nie są wsadzone do ziemi.Tak jest zimno że nie chce się nic robić na działce.Wrażenia z wycieczki ogromne, jestem bardzo zadowolona że tam pojechałam i jeśli będę mieć okazje na pewno tam wrócę.Zdjęcia wkleiłam w Rozmaitościach