Witaj
Jacku, fajnie że Ci się podoba, w tym roku będzie gorzej z przechowywaniem szczególnie fuksji, reszta np. klonik mogę mieć w mieszkaniu, olków też muszę oddać

róże faktycznie już kończą u mnie trochę jednak wcześniej zawsze zima przychodzi, poza tym wszystko było opóźnione o miesiąc więc taki efekt.
Agnieszko 
Już na pewno nie kupię od jakiegoś laika, będę stawiał na sprawdzone źródła, Bakłażan ma maleńkie owocki, wątpię czy uda im się dojrzeć, na przyszły rok wysieję wcześniej, widzę że się sprawdzają w pojemnikach więc mają u mnie dodatkowy +, pieczarki choć na ozdobę są już w tym samym miejscu od kilku lat, zadziwiające jest jak szybko rosną, a potem szybko znikają, ale też nie obędzie się przed ślimaczyskami
Olu, masz rację, nie ma mocnych na nich ale będe bardziej już ostrożny. Bardzo lubie kosmosy bo łatwo wypełnią każde puste miejsce, po wiosennych i nie tylko, chciałem mieć widocznie za dużo,
Grażynko, zawsze mi wyrasta taka dżungla, powinienem mieć tak jak u innych ład ale mam mało miejsca i szkoda mi każdej rośliny, mam też kąt z iglaczkami ale zawsze je niemiłosiernie obcinam by się nie zagłuszały.
Isiu w tym roku w ogóle mam kiepskie róże, chorują mi też mniej kwitną, a zima już nie daleko więc stawiam, że to już ostatnie kwitną, oszust już nie sprzedaje, chyba że pod nowym nickiem, teraz jest u mnie deszczowo więc mieczyki w gorszej kondycji.