Esteci i łakomczuchy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
mamba9991
1000p
1000p
Od: 13 paź 2008, o 19:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Esteci i łakomczuchy.

Post »

Tacca u mnie z towarzystwem na zabawie to krucho będzie, bo robota i robota z tym chwastowiskiem i tylko sąsiadów z drugiej strony alejki poznałam, ale się wybieramy, tylko że dopiero wieczorem, nie na prezentację plonów a na tą część z tańcami :D A na działce odwiedzimy :D to jest ten domek, jak się wjeżdża główną bramą to po prawej, z kominem? Bo już kiedyś po zdjęciach z forum kombinowaliśmy, która to Twoja działka :D :D :D
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Tak dzisiaj łaziłam w deszczu po tej działce naszej i już nic do pokazania nie mam w tym sezonie, chyba że aksamitki, takie białe co pierwszy raz widzę, bo kupiłam nasiona i czekałam, czekałam, a one dopiero teraz kwitną, aparata nie wzięłam, niestety. Są wyższe niż zwykłe aksamitki, ok 60-70 cm i wpierw żółtawe, a potem białe. Bardzo ładne. To jutro pokażę, bo dziś mam doła i w ogóle kto to chce oglądać aksamitki, hehehe, domek jeszcze nie skończony, płot od frontu dziurawy, buuu, idę sobie popłakać i w ogóle. O.
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
ankha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 kwie 2009, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Mambusia, co się stało :shock: ? ;:196
Tyle jeszcze do przyswojenia... a i tak głupia umrę
spis wątków -Ankha
Mikroogródek - aktualny
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Wyłazi przeprowadzka, stara baba się przeniosła do Szczecina i brak jej znajomych z podwórka, klimatów i nawet konia :D :D :D Napisałam do Ciebie w tym samym momencie :D :D :D :D :D
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
ankha
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 kwie 2009, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Świetnie Cię rozumiem, bo jestem 600 km od ukochanego Wrocławia i znajomych ze studiów :evil: Za to mam Teściową :twisted:
;:196 :wit
Tyle jeszcze do przyswojenia... a i tak głupia umrę
spis wątków -Ankha
Mikroogródek - aktualny
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Dobra, masz gorzej :D :D :D ja mam tylko przyszywane ciotki, z których jedna wróży i przepowiada mi przyszłość z fusów, druga mi przynosi obiady, trzecia ubrania, czwarta organizuje seans z duchami, piąta mnie swata ( a podobno jestem jej ulubioną żoną kuzyna :D :D :D ). No i mama czyli teściowa, pracuję w domu, ale nie dociera, musi mnie zdołować, ze nie wychodze z domu, ale że jej księgowość przy okazjii trzasnę, to już nie widzi.... aż te baby...no wkurzają mnie.
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Ja jestem dziś zła i rozżalona, nie będę nic nikomu pisać, bo bym była złośliwa, dzięki, ankha, papa do jutra, wyśpię się i przejdzie i te fajne aksamitki pokażę :D :D :D
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
gosia07
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2009, o 20:55

Post »

Mambusia to przedwczoraj był zły biomet i ja byłam zdołowana a dzisiaj też :shock: A może i tak bo moja najstarsza latorośl mnie tam wpieniła że szyjkę przy samym łebku ;:14 :;230 :;230
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Gosia, ale jaka szyjka, co się stało? Dobra, wydało się, jestem zła, ale przy okazji u Was incognito buszuję :D :D :D :D
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Z tymi plonami możesz dać sobie spokój, a tańce z zespołem czasem lepszym , czasem gorszym, towarzystwo znajdziesz na parkiecie, a moją działkę trafnie zlokalizowałaś.
Awatar użytkownika
Tacca
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 lut 2009, o 12:23
Kontakt:

Post »

A jak chandra cię dopadnie to zapraszam do mnie.
Córka kupiła właśnie działkę niedaleko Twojej, jak będę do niej szła to zajrzę przez płot na woje aksamitki.
Awatar użytkownika
mirdem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2010, o 11:55

Post »

Mamba mam madzieje , że ten wisielczy nastroik juz Ci minął :?: :!:
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Ja też mam nadzieję.
Ja nie rozumiem, to Ciebie chcą swatać, a teściową już masz :roll:
A co Ci wrożą te ciotki?
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Margo2A, każda inaczej :D To są w sumie fajne ciotki, tylko jak dla mnie zbyt wścibskie, grubo ponad 3 dychy byłam "singlem" i teraz.... aaaaa... zamordowałabym czasem za ten brak swobody, to mnie nosi :D :D :D Dziękuję za fajne słowa, jakoś mi tak było obco i dziwnie ostatnio, ale przechodzi, tylko że aparat zepsułam, jutro pójdę kupić kabel do telefonu, bo tylko tym mogę przez następne jakieś 2 tygodnie fotki robić.
Tacca, no wiedziałam :D A Ty się na te dożynki wybierasz? Ja teraz nie wiem, jak będzie, bo jakby było bez deszczu, to ostatni dzwonek, zeby przesadzić piwonie, w ogóle roboty tyle na działce, że .... ale na imprezę też by się poszło, zresztą pewnie sąsiedzi wyciągną.
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

mirdem pisze:Mamba mam madzieje , że ten wisielczy nastroik już Ci minął :?: :!:
Minął, minął, zresztą wisielczy był w tym sensie, że bym powiesiła na największej renecie najbliższe otoczenie i rzucała w nich np kulkami z obornika... :D :D :D "rodzina nie cieszy, nie cieszy gdy jest ...." U mnie to nie rodzina co prawda, no i po co ja tak się mocno wszystkim przejmuję i dlaczego nadużywam wielokropków :?: :?: :?:
Esteci i łakomczuchy
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”