Elu dziękuję jesteś kochana
Grażynko chciałabym mieszkać w taki zagłębiu wikliny bardzo lubię takie klimaty

zazdroszczę oczywiście pozytywnie koleżanki mieszkającej w tym miejscu.
Wczoraj trochę poleniuchowała, oczywiście ze względu na pogodę. Na ogród dało się wyjść dopiero około godziny 16 i nawet zaczęło pięknie świecić słoneczko. Porobiłam trochę fotek, posiedziałam z ciepłą herbatką i gazetką MPO na tarasiku. Później wzięłam się o pracy- chciałam skończyć wkońcu plewienie wypalonych chwastów rundapem, przed płotem i zasiałam wkońcu tam porządną trawę. Mam nadzieję, że będzie jeszcze ciepło o trawka ładnie wzejdzie przed zimą. Opalikowałam cały teren, bo nagminnie stawiają tam samochody i dzieciaki przejeżdżają rowerami. A wyglądało to tak:
A dzisiaj jak wróciłam z pracy już są ślady stóp, tego kto tam chodził to bym tak

.
Kilka fotek z wczorajszego słonecznego spaceru
Kwitnące.....
Drugie kwitnienie róż
Trochę wodnych klimatów
Chyba zbliża się milowymi krokami Pani Jesień
Kwitnie i kusi zapachem datura...
wczoraj......

..... i dziś
A to maluszek tegoroczny
Odwiedziła też mnie pszczółka i to nie jedna, one lubią chyba kwiat dalii
A wszystkiego pilnuję tu ja
Żurawki, to już chyba żurawkomania w tym roku
Dzisiaj odwiedziłam, też OBI bo przeczytałam u jednej forumki że można kupić tanie żurawki, nio i udało mi się upolować taniutko naprawdę spore okazy m.in.: candy striper, crow feather, amethyst myst, chocolate ruffles. To tylko 4 sadzoneczki
A teraz proszę o pomoc, jakie stanowisko najlepiej im odpowiada??? słońce, czy pół cień???
Przyszła też do mnie paczka

z stroikami ślubnymi na samochód. Lecę więc oglądać.

Aha i dzisiaj jest poniedziałek a więc obowiązkowo trzeba jeszcze skoczyć na basen.