Witam wszystkich miłośników kwiatków. Forum odkryłam gdy poszukiwałam pomocy w hodowli kwiatuszków. Nawet nie wiecie jak się cieszę że tu trafiłam i mogę podziwiać wasze kwiaty. Mam nadzieję że będę mogła liczyć na pomoc przy moich kwiatowych problemach. Moja kolekcja jest niewielka chociaż cały czas się rozrasta mimo tego, że miejsca na nią już brak. Zapraszam do oglądania kwiatuszków
  Witam wszystkich miłośników kwiatków. Forum odkryłam gdy poszukiwałam pomocy w hodowli kwiatuszków. Nawet nie wiecie jak się cieszę że tu trafiłam i mogę podziwiać wasze kwiaty. Mam nadzieję że będę mogła liczyć na pomoc przy moich kwiatowych problemach. Moja kolekcja jest niewielka chociaż cały czas się rozrasta mimo tego, że miejsca na nią już brak. Zapraszam do oglądania kwiatuszków   
  eustoma (mam ją trzy tygodnie tak wyglądała w pełnym kwitnieniu )

róża miniaturka ( rozwinęła jedną główkę i zrzuciła resztę pąków. Czeka na przesadzenie )

fiołek (kupiony za 2 zł już go miałam rozsadzić a tu niespodzianka na moje urodziny uśmiechnął się do mnie dwoma kwiatuszkami ukrytymi pod listkiem)

kalanchoe

W najbliższym czasie wstawię zdjęcia kolejnych moich maleństw. Pozdrawiam Kasia

z niecierpliwością czekam na kolejne fotki
 z niecierpliwością czekam na kolejne fotki  
 Bardzo się cieszę że do mnie zajrzeliście
  Bardzo się cieszę że do mnie zajrzeliście   wieczorkiem postaram się wgrać kolejne zdjęcia
  wieczorkiem postaram się wgrać kolejne zdjęcia

też tak mówicie, że już więcej nie kupujecie albo nie kupujecie przez jakiś czas? A później zobaczycie coś i znów padają słowa "jeszcze tylko ten, ten będzie ostatni"
  też tak mówicie, że już więcej nie kupujecie albo nie kupujecie przez jakiś czas? A później zobaczycie coś i znów padają słowa "jeszcze tylko ten, ten będzie ostatni"