W doniczkach mam 4 datury nie wiem jeszcze jakie ale żółta jest na pewno,
EDDY MITCHELL kupiłam u nas na giełdzie po 6 zł miała być Bacarole ale jest cudna!
W doniczkach mam 4 datury nie wiem jeszcze jakie ale żółta jest na pewno,
Na kracie z jednej strony będą dwie sympatie, czyli te które były tam wcześniej, jedna tylko trzeba przesadzić - w tym roku biedne przemarzły po zimie, jak odbiły to ich wichury połamały, ale jakoś dają sobie radę.
Po drugiej stronie mam różową NN pnącą też bidula wiele przeszła, dalej stoi wielka żółta ale zmieni niedługo miejsce a NN dostanie do towarzystwa z jesiennego nasadzenia RU lub Lagunę a może coś podpowiecie?
wymiary 3,oo x 3,20 nie wiem tylko czy po dwie róże nie będzie za mało?
Powojniki u sąsiadki odbiły mają drugie kwitnienie choć do końca nie jestem z nich zadowolona ale to jeszcze dzieci, zobaczymy na drugi rok.
Na siatkę pójdą z mojej strony róże ciekawa jestem efektu, zresztą róże wysokie będę miała na z trzech stron są już prawie w drodze, jak widzicie nie jestem normalna bo chcę a nie wiem jak to będzie wyglądać czyli samo życie
na tej siatce tez będą róże i powojniki widać niebieski powojnik, kwitnie ponownie Jazz, dalej jest biała NN ale jakaś jeszcze marna, no i drugie będzie kwitnienie Westerlanda a dalej azalie ale dostaną eksmisję do drugiego ogrodu a tu pójdą róże
A TU OSTATNIA ŚCIANA CZEKAJĄCA NA RÓŻE
zapraszam do mnie, podpowiadajcie