Zamieszczę więc kilka starych sprzed paru miesięcy ;)

A z białej rabaty nici...Wyszła biało-różowa-ta ostatnia biała róża,to pnąca Snow Princess-jeden z białych elementów "białej" rabaty
 A z białej rabaty nici...Wyszła biało-różowa-ta ostatnia biała róża,to pnąca Snow Princess-jeden z białych elementów "białej" rabaty 

U mnie kwitł dwa razy-drugie kwitnienie,to tylko dwa kwiaty...Ten powojnik jest młodziutki,ma zaledwie rok,ale i tak wydaje mi się,że całkiem ładnie się rozwinął
 U mnie kwitł dwa razy-drugie kwitnienie,to tylko dwa kwiaty...Ten powojnik jest młodziutki,ma zaledwie rok,ale i tak wydaje mi się,że całkiem ładnie się rozwinął 

.
.

Baardzo lubię kosaćce i jak mam okazję,to szukam nowych kolorów
 Baardzo lubię kosaćce i jak mam okazję,to szukam nowych kolorów  Specjalnie dla Ciebie jeszcze jedno tegoroczne...
 Specjalnie dla Ciebie jeszcze jedno tegoroczne...

To fragment skalniaka,na który brak mi pomysłu...
 To fragment skalniaka,na który brak mi pomysłu...

.
.

:D Nie powiem całkiem niezły.Do tego stopnia,że kupiłam jeszcze dwa powojniki ;)
:D Nie powiem całkiem niezły.Do tego stopnia,że kupiłam jeszcze dwa powojniki ;)
 Masz piękny już dojrzały ogród! Aleja z kosaćcami
  Masz piękny już dojrzały ogród! Aleja z kosaćcami   Powojnik niesamowity! Oj, trzeba będzie takiego szukać... Ja marzę o jakiś małym kawałku u siebie, aby mieć taki widok jak Twój z kuchennego okna, absolutnie boski! Będę podglądać zmiany!
  Powojnik niesamowity! Oj, trzeba będzie takiego szukać... Ja marzę o jakiś małym kawałku u siebie, aby mieć taki widok jak Twój z kuchennego okna, absolutnie boski! Będę podglądać zmiany!