Ziemiórki łatwe są do zwalczenia wg. mnie.Michaeli pisze:Dziękuje!![]()
Jeszcze kilka odmian do zaprezentowania zostało, mam nadzieje że też zakwitną w tym sezonie.![]()
Teraz mam problem, ponieważ przyniosłem torf firmy "target" do domu i z niego wylęgły się ziemiórki i zaczęły nalot na cała moją kolekcję!
Będę musiał dziś zacząć walkę!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ja żółte tabliczki powciskałam w doniczki i sama się do nich często przyklejam.Delete pisze:Ziemiórki łatwe są do zwalczenia wg. mnie.Miałem nalot 2x w 'kerierze'. Wystarczyła rosiczka.
Michale,ta też jest boskaMichaeli pisze:Moja p. Lady Margaret pokazała swoją szlachecką krasę...![]()
![]()
![]()
A to taki specjalny lepik na muszki? Bo właśnie chciałem kupić lep na muchy ale nie wiem czy to zda sprawę.chan-dzia pisze: A ja żółte tabliczki powciskałam w doniczki i sama się do nich często przyklejam.![]()
Jedna z moich ulubieńszych i łatwiejszych.chan-dzia pisze: Michale,ta też jest boska![]()
O ta ja tu się tak regularnie truje, nawet teraz z tego oprysku mi się w głowie kręci.nuta23 pisze:To fakt ale można uniknąć wtedy oprysków ( co stanowi pewien problem np. w sypialni) i zastosować tylko środek doglebowy.
Ja się przyklejam za każdym razem jak tylko podejdę ,a te mocowania to są do bani ,one ciągle spadają :xmaribat pisze:Oj, Aniu, sama widzisz , że one działają na `większe okazy`
Lep na muchy,to to się dopiero do człowieka klei i w ogóle nie chce się zmyć.Michaeli pisze:Bo właśnie chciałem kupić lep na muchy ale nie wiem czy to zda sprawę.